Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha kipróbálnám fiuval?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha kipróbálnám fiuval? Én is fiu vagyok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 13:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Azt csak te tudhatod hogy fiú vagy-e. Na jó viccet félre téve, nem gáz, én meleg vagyok, mégse érezném gáznak ha kipróbálnám csajjal. Ne tartson vissza semmi, nem kell ettől félni. :D

19/f

2011. jún. 19. 16:04
 22/35 anonim ***** válasza:
Annyira utálom, hogy "mindenki" ilyen izééé... a melegekkel. Ha valakinek nem tetszik ez a kérdés, akkor ne írjon ide, ne piszkáljuk egymást. Ha érdekel a dolog, akkor próbáld ki szerintem... lehet, hogy ez után valami majd megváltozik és elkezdesz a fiúk iránt érdeklődni... te tudod, hogy mennyire izgat ez a dolog. Én lány vagyok, és biztos összeesnék ha lenne egy barátom és megtudnám, hogy ilyet tervez... de én most akkor is ezt mondom. :) Meg úgy a melegekkel is... mi baj van? Ők is emberek. Más országokban eltudják őket fogadni.... akkor itt miért nem? :S
2011. jún. 19. 20:14
 23/35 anonim ***** válasza:
Szerbiában még annyira se fogadják el mint Magyarországon. Nekem nincs ellenemre! Ha fiúval akarsz szexelni, hajrá, azt csinálsz amit akarsz, a te tested! Én is vonzódtam nagyon a lányokhoz. de elmúlt, kipróbáltam, mégis maradtam a kukinál XD 19/L
2011. jún. 19. 21:38
 24/35 anonim ***** válasza:

nem gááááz!!!

be a meleg xarig, aztán tóóód neki!!!!!

2011. jún. 23. 14:31
 25/35 anonim ***** válasza:
Nem gáz :) Sok férfi, fiú van aki kipróbájla mégsem meleg/biszex. Meg ha kipróbálod legalább el tudod dönteni, hogy melyik nem érdekel a továbbiakban :)
2011. jún. 23. 15:09
 26/35 szamo77d ***** válasza:

Én kipróbálnám! Mert kíváncsi vagyok, hogy milyen! Lehet,

hogy sokkal jobb, mint egy nyafka lánnyal. Nem tudom! Ezt

hívják úgy a jógában, hogy "avidja", azaz tudáshiány! Is-

merethiány. Szerintem nem gáz! Én amellett maradnék, aki

mellett boldogabb vagyok! Ha az lány, akkor úgy, ha fiú,

akkor meg így! A lényeg, hogy boldog légy!

2011. jún. 23. 15:16
 27/35 anonim ***** válasza:
a második válaszolón behaltam az 1-ső oldalról.
2011. jún. 23. 15:24
 28/35 anonim ***** válasza:

Én is kipróbálnám.

15/F

2011. jún. 23. 16:07
 29/35 szamo77d ***** válasza:

Most is azt mondom: igen, kipróbálnám! Nézd! Ha veszel egy

drága műszaki cikket, azt is kipróbálod mielőtt fizetsz!

Én így fogom fel. És ha hibás az áru, akkor ott hagynám,

ha pedig jó, akkor örömmel kifizetném és hazavinném!

2011. jún. 24. 09:02
 30/35 anonim ***** válasza:

De csak olyannal próbáld ki, aki hasonlóan gondolkodik erről mint te. Magyarul ne egy normális meleg sráccal (aki nem csak szexre utazik), aki esetleg beléd szeretne, és csak szenvedne, hogy csak egy-két alkalomra kellett neked. Hidd el, ez nem jó, velem volt már hasonló, azóta se tudom kiheverni, hogy most a lányok érdeklik, és magasról leszar, közben máig elsírom magam, ha rágondolok.

19/f

2011. jún. 24. 10:08
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!