Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha kipróbálnám fiuval? Én is fiu vagyok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 13:49
2/35 anonim válasza:
Hány éves vagy? Amúgy én is így vok vele és egyszer utálom az ötletet, egyszer meg tökre akarom. Ha gondolod levelezhetünk. Amúgy szerintem nem gáz. Hisz kíváncsiság csak.
5/35 anonim válasza:
Sok kamasznak megfordul a fejében ez a gondolat. Általában ezt elfojtják magukban és idővel megszűnnek az ilyen jellegű fantáziálgatások. Bár mostanában egyre többen ki is próbálják, mert már nem érzik gáz dolognak.
6/35 TOMAtm válasza:
nem,legalább több csaj marad neklünk,normálisaknak.
7/35 anonim válasza:
Ez csak kíváncsiság. Ha akarod akkor kielégíted a kíváncsiságod ha nem akkor nem. Amíg nem szeretsz bele egy srácba vagy amíg nem érzel masszív szexuális vonzódást egy pasi felé addig nem vagy homár.
8/35 anonim válasza:
valahogy az én fejemben soha nem fordult meg pedig lassan 20 leszek
9/35 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki nyugodtan, nem gáz.
10/35 anonim válasza:
de mi az hogy próbálja ki nyugodtan? szerintem meg ha kipróbáltad igenis HOMOKOS vagy.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!