Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, ti hogy reagálnátok le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti hogy reagálnátok le a következő szituációt?

Figyelt kérdés

Nem pont idevaló téma, de a dolog intimitása miatt ide írom. Szóval leszögezem, hetero vagyok.

Elég kis péniszem van, ami egész életemben gátlásossá tett. Azt már sikerült kiderítenem itt hogy lányoknál még bejöhetek még ha nem is mindnek.

Viszont ami jobban zavar az a férfiak előtt való meztelenkedés. Főleg hogy lankadt formájában aztán főleg nem nagy mivel vérpénisz.

Tudom hogy alapvetően senki nem a másét figyeli, de most jön a kérdésem fontos része.

Ha koliba vagy albérletben összeköltöznék valakivel és mondjuk rám nyitna fürdés közben, ami férfiaknál nem kéne kínosnak lennie, de én még is annak érezném. És mondjuk meglátnátok akkor egyből ezzel szívatnátok, elmondanátok mindenkinek stb?

2011. jún. 19. 10:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
nem cikizném... ekkorád van, hát istenem...
2011. jún. 19. 10:12
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez szerintem emberfüggő. Ha valaki tajparaszt, akkor rögtön az az első dolga, hogy elmondja. Szard le, hogy mások mit mondanak, csak ennyit tudsz tenni.
2011. jún. 19. 10:13
 3/18 TOMAtm ***** válasza:

nem szivatnálak,egész nap,csak szarrá röhögném magam első körben.hát,de ahogy magam ismerem biztos cukkolnálak,tennék félreérthető megjegyzéseket....:)))

na hát nam vagyunk egyformák,de ne keseredj el!tudod aki a kicsit nem becsüli...annak NAGY van!vagy amit egy barátnőm szokott mondani ha el akarja ijeszteni a nyomulós diszkófiúkákat:nem baj ha hosszú,csak jó vastag legyen.különben mindenkinek elmondom ....(ezután le is kopnak róla általában:))

szóval no para,majd nyelvvel aratsz!

2011. jún. 19. 10:20
 4/18 anonim ***** válasza:
Rendes emberrel költözz össze, ne egy kőbunkóval.
2011. jún. 19. 10:29
 5/18 anonim ***** válasza:

Ne aggódj én nem szemétkednék emiatt veled, meg nem mondanám el másnak se. Nem értettem sosem, mi a jó mások bántásában.

21f

2011. jún. 19. 10:37
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát alapból csak olyannal költözz össze akit ismersz és vagy vele olyan jóba, hogy ne cikizzen ezzel.
2011. jún. 19. 10:53
 7/18 anonim ***** válasza:

Ugyanigy vagyok en is, kerdezo!

Az egy dolog, hogy egy lannyal sem mertem meg osszejonni (pedig amugy eleg sokszor lett volna ra lehetosegem...), de a fiuk elott is baromira szegyellem magam.

Azok, akik ilyen miatt cikizik a masikat, valoszinuleg sosem tapasztaltak meg, hogy milyen lehet ilyen eros szegyenerzettel egyutt elni... Barki barmit mond, a penisz akkor is a ferfiassag szimboluma es baromi nehez azt elfogadni, hogy neked rejtegetned kell magad, es hogy masok szamara az, hogy neked kisebb a peniszed, oriasi tamadasi feluletet jelent!

Na, de a lenyeg: en mindig kinosan ugyelek ra, hogy rejtve maradjon a peniszem, bo boxereket hordok, soha senki elott (meg csaladtagok, regi ismerosok elott sem) vetkozom le meztelenre es azokat a szituaciokat is igyekszem elkerulni, amikor akar csak boxerben kell masok elott mutatkoznom.

Nyilvan le kene igazabol sz*rni azt, ha valaki ilyenert cikiz, vagy kirohog, hisz nem tehetsz rola es valtoztatni sem tudsz a mereten, de amig zavar, hogy neked csak ekkora, addig sajnos az is nagyon zavarni fog, ha masok megjegyzeseket tesznek ra...

2011. jún. 19. 11:02
 8/18 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy nektek a méret is számít, sőt még azt sem hazudom, hogy nekünk nőknek nem. Azért azt viszont ne felejtsük el, hogy a nő attól lesz boldog amit azzal az akármekkorával vele teszel, a méret/látvány önmagában nem boldogít. Érted? Ez nem olyan, mint egy csokor virág, hogy kiteszem az asztalra és nézegetem. A lányok is különböző méretűek belülről, a kompatibilitás a fontos.

Az együttélést illetően meg, a koli lehet gáz, mert ott sok van ahol tényleg nem tudsz egyedül zuhizni pl. De szerintem senki nem fogja totálba bámulni ott sem. :)

26/N

2011. jún. 19. 12:12
 9/18 A kérdező kommentje:
13-14 körül van állva szóval egy szűkebb nő még megoldható, de mint mondtam nem is a nőkkel van gond hanem a férfiakkal. Főleg olyan haverjaim vannak akik azért tudnak csipkelődni beszólogatni, ezzel nincs is baj, mert én is visszaszólok. De a gyengém a méret, azt valahogy nem tudnám elviselni ha bárki megjegyzést tenne rá.
2011. jún. 19. 12:31
 10/18 TOMAtm ***** válasza:
hát ez igaz.a gond nem a csajokkal van,mert nekik a romantika az összebújás többet jelent.az igazi gond a haverok miatt lenne,akik tuti cikiznének.nem tudsz mást csinálni szerintem minthogy vállat vonsz vagy visszavágsz ha arra kerül a sor.a szemüvegeseket is csúfolják a suliban,vagy ha valakinek X lába van, a csajok is minézik akinek horpadt a melle.
2011. jún. 19. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!