Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
8 napja lefeküdtünk a barátommal (nem védekeztünk ) de nem is ment el bennem és csak ki-behúzogatás volt nem is igazán szex mert sokszor kivette (kevesebb mint 2 percenként)kézzel és szájjal elégítettem ki de vigyáztunk h avval a kézzel ne nagyon nyúljunk hozzám (persze meg is töröltük utána ) de viszont 2 napja megint lefeküdtünk védekeztünk gumival is és tegnap kellett volna megjönnie de még nem jött meg félek h terhes vagyok !
2011. jún. 19. 10:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

istenem ennyi idiótát egyhelyen, még ha el is élvezett volna benned akkor sem lett volna 100% hogy terhesleszel, mivel a hüvelyben annak terméeszetes savassága miatt a spermák 90%a ELPUSZTUL...így előváladéktól, ha nemvotl meg a löket akkormeg nemfognak felmászni a méhedbe a kis spermucik szóval nyugi, a sok frigid idiótára meg ne hallgass hogy JAJ A KOTON SE VÉD MAXIMÁLISAN AZZALIS LEHETSZ TERHES igen max ha kiszakad sok degenerált...

Szánalmasak vagytok...

2011. jún. 19. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Te vagy a degenerált :)

A hüvelyflóra pontosan kedvez a spermiumoknak, hogy életben maradjanak, sőt, könnyedén mászkálnak benne, hiszen arra lett kitalálva (arra is).

2011. jún. 19. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi vagyunk a degeneráltak :DDD Hát igen, te vagy az értelmiség, minden megvan benned hozzá. Kultúrált szöveghasználat, nyelvi helyesség, agy... Ja bocsi, benéztem, ezek pont nincsenek a birtokodban:D
2011. jún. 19. 17:20
 14/16 A kérdező kommentje:
A hüvelyflóra nem mindig kedvez a spermáknak ezt még én is tudom , volt némi "löket" is ami azt illeti de még továbbra sem volt csak egy -két ilyen dolog
2011. jún. 19. 19:23
 15/16 anonim ***** válasza:

"JAJ A KOTON SE VÉD MAXIMÁLISAN AZZALIS LEHETSZ TERHES"

Jah. Csak kotonnal egy év alatt 100 nőből néhány lesz terhes (ha kiszakad), míg emellett a csodálatos módszer mellett 35-40. Csináljátok csak, majd ha kikaparnak, akkor elhiszitek, hogy nem biztonságos. Azért szegény babát sajnálni fogom.

2011. jún. 19. 21:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindenképpen terhes leszel, mert az ondó felszívódott a szádon keresztül. szokjál hozzá
2011. jún. 19. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!