Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
8 napja lefeküdtünk a barátommal (nem védekeztünk ) de nem is ment el bennem és csak ki-behúzogatás volt nem is igazán szex mert sokszor kivette (kevesebb mint 2 percenként)kézzel és szájjal elégítettem ki de vigyáztunk h avval a kézzel ne nagyon nyúljunk hozzám (persze meg is töröltük utána ) de viszont 2 napja megint lefeküdtünk védekeztünk gumival is és tegnap kellett volna megjönnie de még nem jött meg félek h terhes vagyok !
2011. jún. 19. 10:08
1 2
 1/16 fibbrizzo ***** válasza:
attol hogy nem ment el benned van de kicsi az esély ugyanis az elöváladék is tartalmaz spermát
2011. jún. 19. 10:15
 2/16 anonim ***** válasza:
a terhességnek most kb annyi az esélye mint a szűznemzésnek :) valószínűleg az idegeskedés miatt késik :)
2011. jún. 19. 10:16
 3/16 anonim ***** válasza:
sok eszed volt,már bocsi,ha terhes leszel te maradsz a kakiban,mert ö max lelép és ennyi...lehetsz terhes ha az elöváladák ott volt...
2011. jún. 19. 10:17
 4/16 TOMAtm ***** válasza:
dehogy vagy terhes,csak egy hülye leány.
2011. jún. 19. 10:22
 5/16 anonim ***** válasza:
Már miért ne lehetne terhes? Simán van rá esély. Legközelebb legalább több esze lesz...
2011. jún. 19. 10:30
 6/16 anonim ***** válasza:

Igen, lehetsz terhes. Sok hülye pasi azt mondja, hogy hogyha nem ment el benned, akkor nem lehetsz, de nagyon is.

Ismerek olyat aki szűz volt, de a pasija a makkjával dörzsölte a hüvelybemenetet, el se ment, azért a csaj még teherbe esett.

Ja, és a koton csak 95%-ig véd, tehát simán lehetsz terhes.

2011. jún. 19. 10:42
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagy terhes. De máskor jobban vigyázzatok, ha ennyire félős vagy.
2011. jún. 19. 10:56
 8/16 A kérdező kommentje:

az a helyzet h biztos tudom h nem ment el bennem ! ezt az egyet tudom max. előváladék volt de csak egy nagyon minimális .

köszi am. a válaszokat :) beszéltem nagyobb tesóimmal akik mondták h szerintük sem sok esély van rá és a közeljövőben el is megyünk majd dokihoz :)

2011. jún. 19. 11:13
 9/16 anonim ***** válasza:

Attól még teherbe eshetsz. Miért fájna felhúzni egy kicseszett kotont?

Biztos nagyobb élvezet volt így a szex, hogy két percenként kivette és nézegette, mintha normálsian csináltátok volna gumival.Remélem nem vagy terhes, mert sajnálnám a gyereket.

2011. jún. 19. 11:27
 10/16 anonim ***** válasza:
az előváladékban csak szélsőséges esetben van sperma.. olvassatok utána
2011. jún. 19. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!