Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek terhes?
Igen, lehetsz terhes. Sok hülye pasi azt mondja, hogy hogyha nem ment el benned, akkor nem lehetsz, de nagyon is.
Ismerek olyat aki szűz volt, de a pasija a makkjával dörzsölte a hüvelybemenetet, el se ment, azért a csaj még teherbe esett.
Ja, és a koton csak 95%-ig véd, tehát simán lehetsz terhes.
az a helyzet h biztos tudom h nem ment el bennem ! ezt az egyet tudom max. előváladék volt de csak egy nagyon minimális .
köszi am. a válaszokat :) beszéltem nagyobb tesóimmal akik mondták h szerintük sem sok esély van rá és a közeljövőben el is megyünk majd dokihoz :)
Attól még teherbe eshetsz. Miért fájna felhúzni egy kicseszett kotont?
Biztos nagyobb élvezet volt így a szex, hogy két percenként kivette és nézegette, mintha normálsian csináltátok volna gumival.Remélem nem vagy terhes, mert sajnálnám a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!