Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak! Ti (is) szoktato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Ti (is) szoktatok szex közben stresszelni?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert eddig akárhány sráccal lefeküdtem (mondjuk nem volt sok) mindegyik izgult nagyon először, mintha valami teljesítménykényszere lenne... Ez normális?

A férfiak tényleg azt hiszik, hogy az ágyban teljesíteniük kell????

2011. jún. 19. 01:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha viszont nem érdekelne, hogy kielégítem e a lányt akkor megette a fene az egészet.
2011. jún. 19. 20:21
 12/17 anonim ***** válasza:
nincs kedved aludni?
2011. júl. 5. 02:34
 13/17 anonim ***** válasza:
mi sem értjük amúgy, miért idegeskednek a nők pl a mell méretén, vagy, újabban a nagyobb kisajkakon ("saláta")... Elhitetik velünk, hogy kell. De szerintem ez egy fokkal jobb, mint mondjuk a 30 évvel ezelőtti falusi hozzáállás (tudod: asszonyt pucérra, gatya letol, 10 percig adjad neki, minél gyorsabb, annál jobb - márpedig ha nekem jó, akkor neki is király - aztán gatya felhúz, sör kibont).
2011. júl. 5. 08:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam idegeskedni!

Sőt általában nemis az a célom hogy minél jobban kielégítsem a nőt,és ekkor szokott bekövetkezni hogy jobb a teljesítmény!:)

2011. júl. 5. 09:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem szemely szerint olyan eros a teljesitmenykenyszerem es annyira raparaztam, hogy nem fogok megfelelni egy lanynak sem, hogy 25 evesen meg egy csajjal sem fekudtem le (holott - barminemu dicsekves nelkul mondhatom - joparszor lett volna ra eselyem)!

Ezt mar azert kezdem en is tulzasnak erezni....:D

2011. júl. 5. 10:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Én 27 évesen voltam először csajjal de k*rvára leszarom, mert addigra fejben már annyira ott voltam hogy semmi para se volt sex közbe. Az elején mindig azt akartam hogy sokáig bírjam (persze nem igen sikerült), de aztán ezt szép lassan elfelejtettem és azóta görcsölés nélkül lényegesen tovább bírom a csajom legnagyobb megelégedésére! :)
2011. júl. 5. 11:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Valahol érthető, hogy paráznak a fiúk. Be kell vajam, én is nagyon ideges tudok lenni, ha csak neki jó. Mondjuk, egyszer kétszer még megértő vagyok, épp azért, hogy oldjuk a streszt.

Illetve, mind emelet alapelvem, hogy a szexnél nincs könnyebb dolog, már ,mint ha mindkét fél be van indulva akkor megy magától.(természetesen vannak kivételes esetek). NA ezt jól össze hablatyoltam:P

2011. júl. 5. 14:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!