Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ti (is) szoktatok szex közben stresszelni?
Azért kérdezem, mert eddig akárhány sráccal lefeküdtem (mondjuk nem volt sok) mindegyik izgult nagyon először, mintha valami teljesítménykényszere lenne... Ez normális?
A férfiak tényleg azt hiszik, hogy az ágyban teljesíteniük kell????
"A férfiak tényleg azt hiszik, hogy az ágyban teljesíteniük kell?"
Miért, nem kell? Sok nő elég bunkó tud lenni, ha nem megy minden úgy ahogy elvárja. De örülök, hogy van kivétel.
elsőnek igaza van
lehet hogy mindnek 1. voltál
vagy talán annyira jó nő vagy hogy azt gondolják biztos széjjelk.rták a p.ncid(bocsi a megfogalmazásért)
Mindig van izgalom!
Másképp nem is menne a dolog.........
Mindenki másképp fogja fel.
Volt már, hogy annyira akartam a nőt, hogy nem jött össze a dolog.
Egy a lényeg!
Mindenki tegye a dolgát sex közben, és nem lesz baj!
39/F
"..Mindenki tegye a dolgát.."
Na itt kezdődnek a problémák, hogy "dolgunk" van.
"nem hisszük, hanem tudjuk"
Nem nem kell. Szerintem pont egy nőnek nem az orgazmus a szex leglényegesebb része. Én azt szeretem, ha csak úgy sodródunk az árral, ha nem történik semmi olyan, akkor sincs semmi, már a másik ember testét érezni önmagában is jó. Ezért nem értem, hogy min idegeskednek annyit...
Amúgy tuti nem voltam mindegyiknek az első (sőt tudtommal egyiknek se). Főleg, h 26 éves vagyok :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!