Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az a csaj aki nem ocsm@ny...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a csaj aki nem ocsm@ny annak már csak a tökéletes srác elég jó szexre?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 01:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%
ja
2011. jún. 19. 01:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én nem vagyok ocsmány, de sosem volt még igazán helyes párom. Sőt. De számomra előrébb vannak az érzelmek.
2011. jún. 19. 01:08
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
relatív az is h ki "ocsmány", de az h ki a tökéletes pasi az még inkább. lehet nekem aki a tökéletes az másnak nem tetszik és fordítva. úgyhogy eléggé értelmetlen a kérdés. nyilván senki nem fog olyannal lefeküdni v jrni aki nem tetszik neki. de persze létezik olyan is amikor vkiben nem a külseje fog meg hanem vmi más, belső dolog. nekem 2 leghosszabb kapcsolatom is ilyen volt.
2011. jún. 19. 01:18
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Ha csak szexre kell akkor sem muszáj tökéletesnek lennie, igaz azért "ocsmány" se legyen...Én sem vagyok az és eddig CSAK szexre se tökéletes se tökéletlen pasi nem kellett. Nálam egy kapcsolat sokkal fontosabb,anélkül pedig nincs szex. A kapcsolatnál pedig nem a srác tökéletes vagy épp nem tökéletes külsejét nézem hanem azt ami bellül van.
2011. jún. 19. 01:19
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát egyszerűsítsünk nem ocsmány akire nem mondja tízből három pasi sem, és tökéletes srác amilyent az adott lány megálmodott magának.
2011. jún. 19. 01:21
 6/17 anonim ***** válasza:
51%

Szexre jó lesz akárki, nem nézegetni kell.

(Hülye kérdésre hülye válasz...)

2011. jún. 19. 02:53
 7/17 anonim ***** válasza:
3%
Szexre talán nemcsak az, de párkapcsolatra igen. Pontosabban külsőre tökéletesnek kell lennie, a belső viszont nem érdekli a lányokat.
2011. jún. 19. 08:14
 8/17 TOMAtm ***** válasza:
49%
ja mert azt hiszik h majd jön a herced a bmw vel és tejben vajban lesznek fürösztve.na az ilyenek koppannak a legnagyobbat.
2011. jún. 19. 08:29
 9/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a 16 éveseknél ez a menő, majd kinövik.

Én nem vagyok ocsmány, de a pasim szemüveges, nem túl izmos és van egy kis pocakja...de tökéletes szexre (IS). :)

Szerintem túl sokat foglalkozol hülye elméletekkel.

2011. jún. 19. 11:36
 10/17 anonim ***** válasza:
64%

én eddig pont cak ocsmányakkal jártam, mert azt hittem, azok a "rendesek", és majd nem csalnak meg.

aztán ők azok, akik a legtöbbször k*féltek félre hiába nyomatják az önsajnáltató dumájukat, h nem kellenek senkinek sem (1 nagy f@szt. Arra több csajnak is, érdekes...)

azóta, bocsika, de szépeket keresek. ha már ígyis-úgyis megcsalós a legtöbb pasi, legalább a teste jó legyen. :D

20/L

2011. jún. 20. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!