Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jellemző a mai 40+osok szexuális életére?
Figyelt kérdés
Megfáradtak már, és inkább megy a TVnézés helyette, vagy igyekeznek tartani a lépést a fiatalokkal?2011. jún. 19. 00:28
2/4 anonim válasza:
Szerintem te nagyon el vagy tévedve. Most 24 éves vagyok, s bizony igencsak volna mit tanulnom a 40-es éveikben járó férfiaktól, mivel sokkal de sokkal tapasztaltabbak, mint én, s nem csak a női test, hanem a női lélek nyelvén is remekül értenek. Egy 40 éves férfi még ereje teljében van, sokkal több ideig és intenzívebben képes kényeztetni egy nőt, mint egy tini vagy egy huszonéves.
Szóval szerintem te a 60 éven felüliekre gondolsz.
3/4 anonim válasza:
Ha választanom kéne egy huszonéves srác és egy negyvenes férfi között, akkor az utóbbit választanám! 25/L
4/4 A kérdező kommentje:
Én csak a véleményekre vagyok kíváncsi. Nekem az a tippem, hogy az emberek talán elfásulnak, és nem george clooney szerű macsóvá változnak.
És mi a helyzet a nőkkel túl a sokadik kapuzárási mizérián?
2011. jún. 19. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!