Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Ti belemennétek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti belemennétek? Bővebben.

Figyelt kérdés
Egyéjszakás kaland olyan pasival akibe régóta szerelmes vagy, viszont ő nem akar semmi komolyat, csak szexet?! Aztán minden maradna a régi.. ?! Vagy esetleg szex után fontolóra venné a dolgokat???
2011. jún. 18. 21:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Én lefeküdnék vele, ha a szivét nem kaphatom meg legalább a testét igen. Aztán majd jön egy új herceg :)
2011. jún. 20. 12:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele,h legalább testileg az enyém..aztán nem tudod elhallgattatni a reményt ami azt súgja h talán egyszer a szíve is a tiéd lesz,mert majd beléd szeret ha látja h bármit megtennél érte...ha most nem szeret,akkor azért sem fog mert megd*ghat..már bocsánat a kifejezésért,de már én is beláttam h ez így van..az nem változtat semmin..legalábbis az én esetemben nem változtatott..:/
2011. jún. 20. 13:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Belemennék!Azon nyomban!Te is menj bele és ne habozz!Bocs nem akarlak a rosszba kísérteni de ha nem tennéd megbánnád!Szerintem "azt bánja meg az ember a halálos ágyán amit megtett és ne azt amit nem tett meg!"
2011. jún. 21. 23:02
 14/17 anonim ***** válasza:
nem, pedig lett volna rá esélyem. utána nagyon sokáig őrlődtem a dolgon, meg is bántam, de utána beláttam, hogy ez így volt helyes. azóta kiszerettem belőle, van egy másik barátom, aki viszontszeret, így már boldog vagyok.
2011. jún. 21. 23:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a cipőben jártam mint te,és gyönyörűen mondva,megszívtam.A szívemre hallgattam,és nem a józan eszemre.Már új barátom van,de mégis olyan erős nyomot hagyott bennem,hogy ma is ha meglátom megremegek..

Lola

2011. jún. 21. 23:43
 16/17 anonim ***** válasza:
én nem vagyok, de pontosan tudom: Úgyis belemész :D, igaz, utána nagyon meg fogod bánni, és kiégettnek érzed majd magad, de akkor már könnyen megy majd az egyéjszakás
2011. jún. 22. 01:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Én belementem, mert nagyon rajongtam érte. Nyugodtabb lettem utána és jobban éreztem magam, hogy azért sikerült megszereznem őt.
2011. jún. 22. 02:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!