Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Ti belemennétek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti belemennétek? Bővebben.

Figyelt kérdés
Egyéjszakás kaland olyan pasival akibe régóta szerelmes vagy, viszont ő nem akar semmi komolyat, csak szexet?! Aztán minden maradna a régi.. ?! Vagy esetleg szex után fontolóra venné a dolgokat???
2011. jún. 18. 21:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha az eszemre hallgatnék azt mondanám nem, de ismerem magam,gondolkodás nélkül igent mondanék. Azt bánom legjobban, amit nem tettem meg.
2011. jún. 18. 21:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akar semmi komolyat,akkor szex után sem akarna semmi komolyat. Azt pedig nem akarnám,hogy csak azért mondja utána esetleg,hogy vágjunk bele,mert jó engem d*gni..Mert más miatt nem mondaná..

Tehát nem,nem mennék bele.

2011. jún. 18. 21:32
 3/17 anonim ***** válasza:
Szex után érzelmesebbé válik az ember,szóval ha szeretkezés után,ott fekszetek egymás mellett és beszélgettek,akkor lehet valami.
2011. jún. 18. 21:37
 4/17 anonim ***** válasza:
Sokat gondolkodnék ezen...,de szerintem,belemennék. Bár szarul érezném magam,hogy csak azért kellek neki,de ha az ember szerelmes,akkor sok mindent megtesz...,gondolkodtató egy kérdés. De igen,szerintem belemennék. Igaz,szex után mindenki érzelmesebb.
2011. jún. 18. 21:39
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy belemennek, ha tudom, hogy csak arra kellek neki. Persze ez helyzetfüggő. Az ember előre elgondolja, hogy nem, nem semmi esetre sem...Aztán ha a helyzet úgy hozza, nem tud parancsolni magának és belemegy (talán megbánja, talán nem). :)
2011. jún. 18. 21:47
 6/17 edina. válasza:
Én nem mennék bele, mert tudom, hogy hiába mondaná, hogy csak szex, a végén úgy is bele élném magam, hogy hát ha mégis csak többet érez ő is..aztán jönne a koppanás.
2011. jún. 18. 21:51
 7/17 Kubu Bubu ***** válasza:
Ésszerűen nem mennék bele. Viszont ha nem megyek bele, akkor egész életemet végigkísérné, hogy milyen hülye voltam, mit hagytam ki. Ha belemész akkor pedig esetleg lehet valami később, vagy lezárod a dolgot. szerintem :)
2011. jún. 18. 22:20
 8/17 Kubu Bubu ***** válasza:
ne haragudj, most figyeltem csak, hogy úgy kezdődik a kérdés, hogy "csajok" 22f voltam, ne haragudj
2011. jún. 18. 22:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Hát én tapasztalatból tudom milyen,mert én belementem..1000 darabra tört a szívem,még most is szenvedek,ő meg már mással van..:/ akkor jó volt,ez tény,amíg tartott nagyon boldog voltam (mondjuk nálunk nem csak 1 alkalom volt,hanem több)

Utólag azt mondom,lehet jobb lett volna ha nem vállalom be,de akkor én se hallgattam senkire...a szerelem nagy úr..jó volt,de nem éri meg a szenvedést

2011. jún. 18. 23:48
 10/17 Aphroditee ***** válasza:
Ha szereted, ne menj bele! Csak roszabb lenne utánna!
2011. jún. 19. 02:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!