Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti belemennétek? Bővebben.
Figyelt kérdés
Egyéjszakás kaland olyan pasival akibe régóta szerelmes vagy, viszont ő nem akar semmi komolyat, csak szexet?! Aztán minden maradna a régi.. ?! Vagy esetleg szex után fontolóra venné a dolgokat???2011. jún. 18. 21:28
1/17 anonim válasza:
Ha az eszemre hallgatnék azt mondanám nem, de ismerem magam,gondolkodás nélkül igent mondanék. Azt bánom legjobban, amit nem tettem meg.
2/17 anonim válasza:
Ha nem akar semmi komolyat,akkor szex után sem akarna semmi komolyat. Azt pedig nem akarnám,hogy csak azért mondja utána esetleg,hogy vágjunk bele,mert jó engem d*gni..Mert más miatt nem mondaná..
Tehát nem,nem mennék bele.
3/17 anonim válasza:
Szex után érzelmesebbé válik az ember,szóval ha szeretkezés után,ott fekszetek egymás mellett és beszélgettek,akkor lehet valami.
4/17 anonim válasza:
Sokat gondolkodnék ezen...,de szerintem,belemennék. Bár szarul érezném magam,hogy csak azért kellek neki,de ha az ember szerelmes,akkor sok mindent megtesz...,gondolkodtató egy kérdés. De igen,szerintem belemennék. Igaz,szex után mindenki érzelmesebb.
5/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy belemennek, ha tudom, hogy csak arra kellek neki. Persze ez helyzetfüggő. Az ember előre elgondolja, hogy nem, nem semmi esetre sem...Aztán ha a helyzet úgy hozza, nem tud parancsolni magának és belemegy (talán megbánja, talán nem). :)
6/17 edina. válasza:
Én nem mennék bele, mert tudom, hogy hiába mondaná, hogy csak szex, a végén úgy is bele élném magam, hogy hát ha mégis csak többet érez ő is..aztán jönne a koppanás.
7/17 Kubu Bubu válasza:
Ésszerűen nem mennék bele. Viszont ha nem megyek bele, akkor egész életemet végigkísérné, hogy milyen hülye voltam, mit hagytam ki. Ha belemész akkor pedig esetleg lehet valami később, vagy lezárod a dolgot. szerintem :)
8/17 Kubu Bubu válasza:
ne haragudj, most figyeltem csak, hogy úgy kezdődik a kérdés, hogy "csajok" 22f voltam, ne haragudj
9/17 anonim válasza:
Hát én tapasztalatból tudom milyen,mert én belementem..1000 darabra tört a szívem,még most is szenvedek,ő meg már mással van..:/ akkor jó volt,ez tény,amíg tartott nagyon boldog voltam (mondjuk nálunk nem csak 1 alkalom volt,hanem több)
Utólag azt mondom,lehet jobb lett volna ha nem vállalom be,de akkor én se hallgattam senkire...a szerelem nagy úr..jó volt,de nem éri meg a szenvedést
10/17 Aphroditee válasza:
Ha szereted, ne menj bele! Csak roszabb lenne utánna!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!