Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti a szőrös kukit szeretitek vagy a borotváltat? Miért?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 15:10
11/15 WhiteLabel válasza:
12évesen? még a prosti is kiröhög, leborotváltad a pejheidet? ügyes vagy, majd pár év múlva, amikor szpni fogsz vele akkor majd rájössz.
12/15 anonim válasza:
Én azt nem tudom h a fiúknak mióta nől 12 évesen a fanszőrjük???
13/15 anonim válasza:
12 évesen bőven nőhet a fanszőr,ha nem egy fejlettlen csipsz-ar valaki.6.-ban jó páran már 160 cm felé kacsingattak és elhiheted nem voltak csupaszkák,már beindult a serdülés,sőt valakinek ennyi idősen magömlése,vagy spermája van.Nem mindenki alacsony,későn érő,meg törpe.
Ha elmész egy férfi zuhanyzóba mondjuk egy gyárba na ott kopasz tökűeket nem fogsz találni,ki is röhögnék a csupaszítókat,meg maguk között melegeknek is tartanák őket.
14/15 anonim válasza:
én a borotváltra jobban gerjedek.. :$ 16/L
15/15 anonim válasza:
A csupasz férfi test nem férfias,a kisfiú,vagy fejlettlen fiú jut eszembe,de nem a férfi szó.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!