Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti a szőrös kukit szeretitek vagy a borotváltat?
Miért?
A borotváltat. Ha szopom nem jut a számba vagy a kezemre szőr. Ugyanilyen nyalásnál is fordított esetben. Ezen kívül szőr nélkül hosszabbnak tűnik.
2011. jún. 18. 15:12
2/15 anonim válasza:
a jó szőrös faszt csípem. a papival olyanok szoktunk dugni hogy csuhajj meg ám szoktam nyalogatni is neki a szőrzetét
89/L
Nekem igazából mindegy. A páromnak nem szőrős de akivel elötte voltam annak az volt. A szőrössel sincs semmi gond ha igényes és tisztán van tartva. A szőr nem ott van ahol szopogatjuk ezért sem zavar. Egy nőnél más, ott az egészet betakarja és ha bele akarsz nyalni mindenhol szőr van. JÖHET A FŰNYIRÓ :D
22L
4/15 anonim válasza:
Szerintem ez változó, mindenki másképp van vele. A higiénia a legfontosabb.
Magamból kiindulva, nem szeretem, ha egy pasi szedi a szőrt bárhonnan is. A csupasz testrész pedofiliára emlékeztet, pl. 6 - 10 éves kor.
A nőknél detto. Legyen fazon, ne csupasz. Én nő vagyok, de találkoztam már olyan pasival, akit nem érdekelt, csak a tisztaság...és ez a fontos!
42/L
2011. jún. 18. 15:15
Nem zavar, de ha le van borotválva akkor szívesen nyalogatom a zacsit. Szőr esetében csak a végét szopogatom.
2011. jún. 18. 15:21
2011. jún. 18. 15:21
én a borotváltra szavazok.
2011. jún. 18. 15:23
8/15 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert 12 éves vagyok és borotvált. Valaki lecummantana? Szüleim nem szponzorálják a utcanéniket ezért nincsen rá keret. Ha valakit érdekel Szexárdon megkereshet.
Szerintem buz&is,nőies a tök csupasz pénisz,a pedofileknek biztos bejön,az ember nem kisfiúval,hanem férfivel akar együtt lenni és egy tök csupasz testről nem a férfi szó jut eszembe..Egy esztétikusan,faznonra vágott pénisz sokkal szebb,nem tudom mért van ez az elnőiesedés,ellányosodás a mostani fiatal férfiaknál.
2011. jún. 18. 15:30
hú,de vicces,kislányka,azok szoktak csupikák lenni.Egy újabb kislányka,a hajad is vasald jól ki,meg vegyél egy jó kis rózsaszín felsőt még lányosabb legyél.Normális kamasz örül amikor végre a férfiasság jelei mutatkoznak rajta.De a te őseidről is meg van a véleményen,hogy ennyire érelmes csupasz tök&ű kislánykát neveltek.Tiszta értelmesek lehetnek,mert a gyerek mindig a szülőt türkörzi vissza,szóval volt honnan tanulnod.
2011. jún. 18. 15:33