Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyi is a normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyi is a normális péniszvastagság?

Figyelt kérdés

Már nem egy kérdés foglalkozik ezzel a témával sem, de ma megdöbbentem amikor azt írták az egyik kérdésnél többen, hogy egy normális pénisz márpedig olyan vastag, vagy vastagabb, mint egy axeos doboz...

Akkor most mi az igazság? szívatják a népet, vagy valóban ott kezdődik a normális?

2011. jún. 18. 14:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
páromnak 10-11cm körül van(Átmérőről beszélek,mielőtt vki félreérti-.-)
2011. jún. 18. 15:08
 12/22 anonim ***** válasza:
a 15,5es pasi bnője vagyok! én konkrétan megijedtem amikor először láttam pedig nem az első volt amit láttam (mondjuk annyi adattal nem rendelkezem hogy komplett statisztikát tudjak csinálni) de magasan az átlag felett van szerintem az övé! és igenis megszenvedtünk az óvszerrel hogy feltuszkoljuk.
2011. jún. 18. 15:27
 13/22 anonim válasza:
Nekem mikor kókad akkor is 16cm hát még merev állapotban.
2011. jún. 18. 16:09
 14/22 anonim ***** válasza:

nekem 4,5 cm vastag... 15 cm a kerülete...

16/F

2011. jún. 18. 16:13
 15/22 anonim ***** válasza:
45%

A magyar átlag olyan 4,5 centi körül lehet. A világátlag ennél valamivel kisebb, hiszen például az ázsiaiaknak hagyományosan kicsi a péniszük, és sokan vannak, úgyhogy ez lehúzza, de utóbbi a mi szempontunkból irreleváns.

Az axe-os doboz mondjuk azért már szerintem is túlzás, bár nyilván vannak sokan, akik ilyen vastagságot is simán fel tudnak mutatni. A másik véglet viszont, hogy ha egy vécépapír-gurigába belefér a farkad mereven, ami durván 4 centi átmérőjű szokott lenni. Ebben az esetben inkább ne nagyon reklámozd a lányok előtt...

2011. jún. 18. 16:22
 16/22 anonim ***** válasza:
45%
egyetértek.de amúgy minek firtatod h kinek mekkora?tán titokban erre élvezel?oO
2011. jún. 18. 16:38
 17/22 anonim válasza:
Egyébként a Wc papír guriga sem "szabvány" méret szóval mielőtt elkezdesz aggódni, mérd le!
2011. jún. 18. 20:59
 18/22 anonim ***** válasza:
Valóban nem szabvány, de eddig inkább csak kisebbet láttam 4 centinél, nagyobbat nem, szóval ha belefér, akkor bizony elkezdhetsz aggódni. :D
2011. jún. 18. 23:35
 19/22 A kérdező kommentje:
Akkor kezdek is aggódni, ugyanis a vékonyabb fajta wc papír gurigába éppen nem fér bele -illetve max úgy, hogy miközben belehúzom, lankad, márpedig méréseim szerint ez a kisebb fajta wcpapírguriga 4 cm átmérőjű. a vastagabbak kb 4,5 cm átmérőjűek, tehát szerintem mérd le még egyszer... :)
2011. jún. 19. 15:27
 20/22 A kérdező kommentje:
Annyit elfelejtettem mondani, hogy a vastagabb, azaz 4,5 cm átmérőjű wcpapírgurigában még rés is marad mellette... Sőt, azt is tudom, hogy mivel a karton amiből van a wcpapírguriga kb 1 mm vastag, így 2 mm-el vékonyabb a wcpapír guriga belső mérete, mint a külső... Amúgy 11,5 cm kerületű a péniszem a leg szélesebb szakaszán, tehát kb reálisak a mérések.
2011. jún. 19. 15:33
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!