Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi is a normális péniszvastagság?
Már nem egy kérdés foglalkozik ezzel a témával sem, de ma megdöbbentem amikor azt írták az egyik kérdésnél többen, hogy egy normális pénisz márpedig olyan vastag, vagy vastagabb, mint egy axeos doboz...
Akkor most mi az igazság? szívatják a népet, vagy valóban ott kezdődik a normális?
Ma mindenki a f.szok méretére és vastagságára van rákattanva vagy csak egy ember nem tud megbékélni magával?
És csak én nem mértem le eddig a párom vastagságát?
Egy lónak van talán olyan vastag farka mint egy axe doboz....
Az axeos doboz 5.5 cm vastag, ami kb 16 centis kerületet jelent, tehát utolsó hölgyválaszoló pasijának már közel áll hozzá a vastagsága.
Nem is azt vitatom, hogy lehet e ekkora, de, hogy onnan kezdődjön a normál?
Volt egy kérdés a vastagságról, és valaki előhozta, hogy az óvszerek 5.2 cm átmérőjűek alapból. Erre írtam, hgoy hülyeség, mert az én alig 4 cm vastagságú -11,5 cm kerületű péniszemre probléma mentesen felhelyezhető egy ilyen gumi, úgyhogy szerintem a maximális garantált tágulását adják meg. Nah, erre kaptam az osztást, hogy az axeos doboz vastagságnál kezdődik a normális f.asz...
A keresős válaszolók meg nem tudom miért írogatnak ide, másrészt honnan tudják, hogy az öccsük lehetnék? :)
üdv, 24/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!