Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyi is a normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyi is a normális péniszvastagság?

Figyelt kérdés

Már nem egy kérdés foglalkozik ezzel a témával sem, de ma megdöbbentem amikor azt írták az egyik kérdésnél többen, hogy egy normális pénisz márpedig olyan vastag, vagy vastagabb, mint egy axeos doboz...

Akkor most mi az igazság? szívatják a népet, vagy valóban ott kezdődik a normális?

2011. jún. 18. 14:12
1 2 3
 1/22 Moszuke ***** válasza:
nekem csak 7mm-el vastagabb mint az a sprés doboz.. én még pont beleférek az "átlagba".. húhh megnyugodtam!
2011. jún. 18. 14:14
 2/22 anonim ***** válasza:

Ma mindenki a f.szok méretére és vastagságára van rákattanva vagy csak egy ember nem tud megbékélni magával?

És csak én nem mértem le eddig a párom vastagságát?

Egy lónak van talán olyan vastag farka mint egy axe doboz....

2011. jún. 18. 14:14
 3/22 anonim ***** válasza:
Ha már kicsi a p*csöd legalább a keresőt tanuld meg használni
2011. jún. 18. 14:15
 4/22 WhiteLabel ***** válasza:
Te láttál már axeos dobozt öcsi? A lónak nincs akkora farka.
2011. jún. 18. 14:18
 5/22 anonim ***** válasza:
kikérem magamnak, Nyihahahaha
2011. jún. 18. 14:20
 6/22 anonim ***** válasza:
I <3 IQ FIGHTERS
2011. jún. 18. 14:32
 7/22 anonim ***** válasza:
én pasimnak körbemérve 15,5cm :-) de nem tudom mekkora az axe-os doboz ^^
2011. jún. 18. 14:32
 8/22 A kérdező kommentje:

Az axeos doboz 5.5 cm vastag, ami kb 16 centis kerületet jelent, tehát utolsó hölgyválaszoló pasijának már közel áll hozzá a vastagsága.

Nem is azt vitatom, hogy lehet e ekkora, de, hogy onnan kezdődjön a normál?

Volt egy kérdés a vastagságról, és valaki előhozta, hogy az óvszerek 5.2 cm átmérőjűek alapból. Erre írtam, hgoy hülyeség, mert az én alig 4 cm vastagságú -11,5 cm kerületű péniszemre probléma mentesen felhelyezhető egy ilyen gumi, úgyhogy szerintem a maximális garantált tágulását adják meg. Nah, erre kaptam az osztást, hogy az axeos doboz vastagságnál kezdődik a normális f.asz...

A keresős válaszolók meg nem tudom miért írogatnak ide, másrészt honnan tudják, hogy az öccsük lehetnék? :)

üdv, 24/f

2011. jún. 18. 14:47
 9/22 WhiteLabel ***** válasza:
Átlagos péniszkerület (merev állapotban): 8.8 - 10 cm
2011. jún. 18. 15:00
 10/22 anonim ***** válasza:
nekem 13centi vastag körbemérve, de nem érdekel a méretem, akinek nem tetszik az menjen a p*csába b*ssza meg az sem tökéletes aki ilyenen rinyál, midnenkit le lehet szólni valamiért.
2011. jún. 18. 15:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!