Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ilyen melegben szoktat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ilyen melegben szoktatok meztelenül napozni vagy tangában?

Figyelt kérdés
szerintem meztelenül jobb mert úgy egyenletesen lebarnul az ember
2011. jún. 18. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
tangába melltartoban igen,meztelenül lennék am,de mivel átlát a szomszéd...
2011. jún. 18. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne meztelenül jobb. Bár erre ugye nincs mindenkinek lehetősége. Aki kertes házban lakik és nem látják be a szomszédok, az gondolom szokott nudizni. Na meg aki nem szégyellős.
2011. jún. 18. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát azért egy pici tanga mindig van rajtam.Felsőt meg nem szoktam,csak ha munkás van nálunk.
2011. jún. 18. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
meztelenül szoktam vagy tangában. Az egyik szomszéd átlát, de mivel nem vagyok szégyenlős nem nagyon érdekel. Ha neki nincs jobb dolga és a felesége nem elég neki... nehogy már a saját kertünkbe ne napozhassak miatta :)
2011. jún. 18. 14:10
 5/6 A kérdező kommentje:
szerintem is meztelenül a legjobb..kit érdekel ki mit mond
2011. jún. 18. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Tangában és meztelenül is néha.

14L

2011. júl. 8. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!