Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet meztelenül napozni?

Hol lehet meztelenül napozni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen undorodom attól ha barna a bőröm és a bugyi részlél fehér vagyok. A melltartós így is leveszem. Nem tudom mit csináljak, szoliba járok és így nagyon szép, egyenletes barna a bőröm.

Hova mehetnék napozni?

Ismerősökhöz a kertbe vaagy hova? A srtandot se nagyon szeretem, nem hogy a nudistát. A normál strandon is mki bámul!! Hova mehetnék? Nudista strand kizárt!!!

köszi

2009. máj. 23. 15:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Maradj a szolinál. Szerintem senki nem kíváncsi a melleidre sem.
2009. máj. 23. 16:02
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Jöhetsz hozzánk is a kertbe,(szép nagy,napos kertünk van)ami részben el van zárva a kíváncsi szemek elöl:)))

Komolyra fordítva a szót,olyan helyen ahol nem járnak emberek.Vidéken,kukoricásban,réteken,vagy kihalt parkokban,olyan tavak mellett,ahol kevesen járnak.De persze a kertek is jók erre a célra,csak fontos hogy, ne lehessen belátni.

2009. máj. 23. 16:10
 3/12 anonim válasza:
100%

Sajnos valóban kevés helyen lehet így napozni, de szerintem ne csinálj ügyet a nudista strandból. Sok félreértés van körülöttük, de egyáltalán nem arról szól a dolog, hogy megnéznik a többieket. (Sokukat nem is érdemes.) Ez inkább csak egy sznobizmus, és hibás előítélet. A rendes strandon sokkal inkább megbámulják az embert, de a nudin nem, mert ott ez a természetes.

Én amúgy a kertünkben szoktam, van egy rész, ahova nem lát be senki.

2009. aug. 15. 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
A kertünkben, lopva, mert mamám átjárkál elég gyakran, és eléggé ódivatú. De a nudista strand teljesen normális. Meg ott főleg aszott nyanyák vannak, akik nem fognak megbámulni.
2009. dec. 5. 10:34
 5/12 anonim válasza:
100%
Kertben, nudista strandon, vagy lapos tetős panelházak tetején, erkélyen stb. Ha nem vagy szégyenlős és nem félsz hogy valakimeglát majdnem mindenhol kivéve a közterületet.
2010. jan. 22. 13:56
 6/12 anonim válasza:
100%
Meg fogsz lepődni, de a kukkolók elől a nudista- naturista campingekben vagy a legnagyobb biztonságban, ugyanis ha ott rajta kapnak egyet akkor rövid úton eltávolítják :)
2010. febr. 27. 11:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a panelház tetején szoktam napozni, ahol lakunk. Ott nyugodtan lehetek meztelen is, úgysem jön fel senki.

17/L

2010. márc. 4. 22:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a panelháztetőt nem javaslom, mindig mászkálás van. Hol a liftszerelők jöttek fel, hol a mobiltelefonosok "antennát állítgatni" Bár ha nálatok nyugivan, akkor szerencsés vagy !
2010. márc. 12. 19:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A panelház teteje kiváló,bár mostanában egyre többen fedezik fel, de ha nem szereted a társaságot és elég magasan laksz akkor az erkélyen is jól lehet napozni.

Ha meg szeretsz meztelenkedni akkor ne légy szégyenlős!

2010. aug. 26. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Erkélyen,Panelház tetején,...
2011. aug. 23. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!