Hol lehet meztelenül napozni?
Egyszerűen undorodom attól ha barna a bőröm és a bugyi részlél fehér vagyok. A melltartós így is leveszem. Nem tudom mit csináljak, szoliba járok és így nagyon szép, egyenletes barna a bőröm.
Hova mehetnék napozni?
Ismerősökhöz a kertbe vaagy hova? A srtandot se nagyon szeretem, nem hogy a nudistát. A normál strandon is mki bámul!! Hova mehetnék? Nudista strand kizárt!!!
köszi
Jöhetsz hozzánk is a kertbe,(szép nagy,napos kertünk van)ami részben el van zárva a kíváncsi szemek elöl:)))
Komolyra fordítva a szót,olyan helyen ahol nem járnak emberek.Vidéken,kukoricásban,réteken,vagy kihalt parkokban,olyan tavak mellett,ahol kevesen járnak.De persze a kertek is jók erre a célra,csak fontos hogy, ne lehessen belátni.
Sajnos valóban kevés helyen lehet így napozni, de szerintem ne csinálj ügyet a nudista strandból. Sok félreértés van körülöttük, de egyáltalán nem arról szól a dolog, hogy megnéznik a többieket. (Sokukat nem is érdemes.) Ez inkább csak egy sznobizmus, és hibás előítélet. A rendes strandon sokkal inkább megbámulják az embert, de a nudin nem, mert ott ez a természetes.
Én amúgy a kertünkben szoktam, van egy rész, ahova nem lát be senki.
Én a panelház tetején szoktam napozni, ahol lakunk. Ott nyugodtan lehetek meztelen is, úgysem jön fel senki.
17/L
A panelház teteje kiváló,bár mostanában egyre többen fedezik fel, de ha nem szereted a társaságot és elég magasan laksz akkor az erkélyen is jól lehet napozni.
Ha meg szeretsz meztelenkedni akkor ne légy szégyenlős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!