Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itt várnak sokan tanácsot másoktól? ) legfőképp ebben a témában) (tisztelet a kivételnek)
Azt én legalábbis barátoktól, közeli ismerősöktől várok bármivel kapcsolatban.
Ez is inkább magyarázatra várás, sem mint tanácsra
Bocs, hogy nem tudok valamit és inkább itt kérdezem meg mint, hogy a barátok előtt égjek le.
És a k*rva anyámat, hogy merek értelmesen válaszolni bármely kérdésre.
Szóval akkor a barátaid előtt nem mersz őszintén beszélni bármiről?
A barátok előtt "égni", szerintem az ilyen nem égés, de embere válogatja.
Nem szólt le senki miatta, hogy értelmeset válaszolsz, csak 20.jára ugyan arra másnak nem lehet józanul.
Egyetértek, hogy a kérdés ismétlés idegesítő. Keresőt nem sokan ismerik. De vannak olyan kérdések amiket jobban szeretnék anoním emberektől megtudni mint a barátoktól.
Vannak olyan dolgok ami rám tartoznak, és itt megvan rá a lehetőség, hogy meg is maradjon nekem. Senkise tudja meg rólam, hogy ki vagyok valójában, pont ezért. De nekem olyan kérdéseim voltak eddig amik épp velem kapcsolatosak, és nem olyanok ami mindennap fel bukkan.
Persze vannak olyan kérdések amiket meglehetne vitatni a barátokkal, de sokan nem merik erre jó ez az oldal. Meg hát ez a lényege. :D
00:35 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!