Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én gondolom ezt undoritonak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom ezt undoritonak?

Figyelt kérdés
Van két barátnőm, akik egyszer egy buliban kavartak egymással( B. és A. ). Ugy voltam vele, hogy oké, belefér hiszen ittak, elszaladt velük a lo. Aztán osztálykiránduláson B. tetszett az egyik fiunak, kimentek, és kiment utánuk A. hogy kavarjanak, aztán mikor visszajöttek, mondták hogy kavartak(A. meg B.) Most ez komoly, hogy azzal akarnak felvágni hogy smárolgatnak egymással?(mert utána egyfolytában igy célozgatnak egymásnak facebookon, meg iskolában is) Nem itélem el a másságot, azt viszont igen, hogy csak azért cisnálják hogy nagyzoljanak. (A.nak van barátja, aki megengedte neki hogy B-vel, egy másik barinőnkel, vagy velem smároljon(nem mintha én smárolnék vele))
2011. jún. 17. 21:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én általában fakanállal kavarok, és lányokkal smárolok.

A meg B a vércsoportom.

Szóval ha az a bajod kislány, hogy A egy büdös khurva B meg egy fiú aki ezt élvezi akkor ezt kérdezd és ne rejtjelezve szövegelj!

2011. jún. 20. 00:35
 22/23 anonim válasza:

00:35 , te szellemileg korlátozott... ha jó a szövegértésed, rájössz, hogy B is egy lány, mivel már az elején úgy kezdődik hogy 'Van két barátnőm...'

eygébként meg tényleg undorító, sajnos ezeknek a mai kislányoknak csak az számít hogy minél több fiú figyeljen oda rájuk, ezért olyanok,amilyenek. te szerencsére kivétel vagy, lehetne több olyan lány is mint te :)

2011. jún. 20. 08:19
 23/23 anonim ***** válasza:

06-18 08:15

Legyél őszinte magadhoz! Nem teszed mert nem tetszik, oké, de miért is foglalkozol még mindig velük? Jól esik hogy mások is megszólják őket ugye? Hát persze. Ez a csoportosan másokat kikezdő emberi ösztön ami mindenkiben benne van, de ha eluralkodik rajtad az nagyon nem jó. Márpedig te még mindig azon rágódsz, hogy fúj ők milyenek. :D Nem kell hogy tetsszen, csak ne csinálj belőle ekkora ügyet! :) Nem látok beléd, de szerintem mindenkinek a belsője tartogat érdekes dolgokat, és téged ez a téma valamiért még mindig foglalkoztat. ;)

2011. jún. 21. 03:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!