Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom ezt undoritonak?
Én általában fakanállal kavarok, és lányokkal smárolok.
A meg B a vércsoportom.
Szóval ha az a bajod kislány, hogy A egy büdös khurva B meg egy fiú aki ezt élvezi akkor ezt kérdezd és ne rejtjelezve szövegelj!
00:35 , te szellemileg korlátozott... ha jó a szövegértésed, rájössz, hogy B is egy lány, mivel már az elején úgy kezdődik hogy 'Van két barátnőm...'
eygébként meg tényleg undorító, sajnos ezeknek a mai kislányoknak csak az számít hogy minél több fiú figyeljen oda rájuk, ezért olyanok,amilyenek. te szerencsére kivétel vagy, lehetne több olyan lány is mint te :)
06-18 08:15
Legyél őszinte magadhoz! Nem teszed mert nem tetszik, oké, de miért is foglalkozol még mindig velük? Jól esik hogy mások is megszólják őket ugye? Hát persze. Ez a csoportosan másokat kikezdő emberi ösztön ami mindenkiben benne van, de ha eluralkodik rajtad az nagyon nem jó. Márpedig te még mindig azon rágódsz, hogy fúj ők milyenek. :D Nem kell hogy tetsszen, csak ne csinálj belőle ekkora ügyet! :) Nem látok beléd, de szerintem mindenkinek a belsője tartogat érdekes dolgokat, és téged ez a téma valamiért még mindig foglalkoztat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!