Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én gondolom ezt undoritonak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom ezt undoritonak?

Figyelt kérdés
Van két barátnőm, akik egyszer egy buliban kavartak egymással( B. és A. ). Ugy voltam vele, hogy oké, belefér hiszen ittak, elszaladt velük a lo. Aztán osztálykiránduláson B. tetszett az egyik fiunak, kimentek, és kiment utánuk A. hogy kavarjanak, aztán mikor visszajöttek, mondták hogy kavartak(A. meg B.) Most ez komoly, hogy azzal akarnak felvágni hogy smárolgatnak egymással?(mert utána egyfolytában igy célozgatnak egymásnak facebookon, meg iskolában is) Nem itélem el a másságot, azt viszont igen, hogy csak azért cisnálják hogy nagyzoljanak. (A.nak van barátja, aki megengedte neki hogy B-vel, egy másik barinőnkel, vagy velem smároljon(nem mintha én smárolnék vele))
2011. jún. 17. 21:27
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Szval ha nem értenétek, B tetszett egy fiunak, kiment vele, és A utánuk ment hogy kavarjon a fiuval, kavartak is, de utána A-val is kavart. Most visszaolvasva néztem hogy értelmetlen lett picit:S(:
2011. jún. 17. 21:30
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
én is undorítónak tartom, ráadásul elég gyerekes is, hogy ezzel próbálják felhívni magukra a figyelmet.
2011. jún. 17. 21:30
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
úristen ez télleg undorito:S
2011. jún. 17. 21:47
 4/23 anonim ***** válasza:
90%
Feltűnési viszketegség.
2011. jún. 17. 21:50
 5/23 anonim ***** válasza:
86%
középpontba akarnak kerülni ilyen hülyeséggel. sőt B barátját sem értem h ezt h engedheti meg?! az tök mind1 h fiúval v lánnyal csókolózik az megcsalás és kész.
2011. jún. 17. 21:53
 6/23 anonim ***** válasza:

vagyis A barátját nem értem

*előző voltam

2011. jún. 17. 21:54
 7/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom:/ Mert olyan h*lye hogy ugrik utána meg minden...nem tudom.=/ szerencsétlent ugy sajnálom hogy ilyen "papucs"
2011. jún. 17. 22:33
 8/23 anonim ***** válasza:
34%

tegnap 21:47

A télleg-et úgy írják helyesen hogy tényleg! A szapuláshoz van eszed, de az olyan alapvető dolgokhoz mint a helyesírás, nincs! Gratulálok!

2011. jún. 18. 00:38
 9/23 anonim ***** válasza:
36%

1. Szerintem nem undorító!

2. A fiúknak izgató, ha ilyen bevállalós izgalmas csajokkal hozza össze a sors!

3. A csajok tutira nem leszbik!

4. Te itt keresel önigazolást, mert nem érted mi miért történik, talán kicsit irigykedsz is, mert nekik könnyen összejön amit akarnak. Ezért ez benned kisebbségi érzést szül és nekiállsz fújolni. Ez nem a véleményed, hanem a személyes vélt sérelmed! Ez így nem helyes!

Ők is rájönnek majd, hogy ez nem olyan dolog ami a hencegésre való, te pedig arra jöjj rá, hogy alaktomos játékokba kezdesz a tudtodon kívül, csakmert zavart vagy.

Ne érezd magadat felsőbbrendűnek, vag többnek náluk, csakmert te nem csináltál olyant amit ők! Ne ilyen alapján ítéld meg őket. Amit ők csinálnak kicsit éretlen, kicsit izgalmas, de rád nézve teljesen veszélytelen. Nem tudom miért ez a legnagyobb problémád, hogy másokat megszólj.

Próbáld, meg másképp nézni a világot, különben te is csak egy leszel a csordából, és azt teszed, amit a többiek. Most éppen itt csámcsogsz két olyan csajon akik megtették amit akartak, és nem másokkal foglalkoztak, hogy vajon, ki mit szól hozzá.

2011. jún. 18. 00:48
 10/23 A kérdező kommentje:

Engem nem az zavar hogy csokoloztak egymással, hanem hogy hencegnel ezzel. És nem vagyok irigy erre, mert én is megtehetném, ehhez nem sok ész kell.

De köszönöm a válaszokat:)

2011. jún. 18. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!