Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rosszul helyezi föl?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul helyezi föl?

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom, hogy a barátommal tegnap feküdtünk le másodszorra, de a gumi mindig lecsúszik.. szóval első alkalom annyira nem is volt jó, most viszont nagyon jó volt neki is és nekem is, viszont a gumi folyton előrecsúszott. Rendesen hátra húzta a fitymáját, de mégis.. légyszi segítsetek.. elég idegesítő, hogy folyton meg kell igazítani, és nem túl biztonságos se..

17/L

2011. jún. 17. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
azért van ez mert kicsi a f*sza
2011. jún. 17. 19:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Jajj, menny gonosz, rossz válasz...

Nem feltétlenül nagy neki az óvszer! Az én barátomra a Durex szűk volt, alig lehetett rá felgörgetni. Most a Lifestyle's Ultra Thin verziót használjuk, az nagyobb. Én csak párszor próbáltam felrakni neki, és általában olyankor volt probléma, hogy felpöndörödött, előrecsúszott. Meg akkor fordult még elő, amikor kevésbé volt kemény neki, főleg az első alkalmakkor, mert izgult.

Szerinted lehet ezek valamelyike miatt?

20/L

2011. jún. 17. 19:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen lehetséges, köszönöm végre egy igazán rendes válasz :) Mi még csak egy fajta óvszert próbáltunk ki, de majd ki kísérletezzük, hogy melyik a legmegfelelőbb. köszönöm :)
2011. jún. 17. 21:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy kicsi a farka? Van óvszer kifejezetten kis méretben is szerintem.
2011. jún. 18. 01:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Amúgy ahhoz, hogy megpróbálja felhúzni nem feltétlenül kell neked is ott lenned. Nem csak akkor adnak óvszert hogyha úgy mész be a boltba, hogy "GGYÁ GUMIT DUGNÓM KŐ GECÓ". Simán megpróbálhatta volna párszor felhúzni.
2011. jún. 18. 03:36
 16/16 A kérdező kommentje:
nem olyan hű, de mini a pénisze, normális méret, szval kb 16cm. előtte nem próbálta ki, mert nem volt megbeszélve az első alkalom, és gondolom nem gondolt ilyenekre. de majd kipróbáljuk mi az ideális, hogyha a méretekkel van a baj, akkor szerintem ez meg fog oldódni :)
2011. jún. 18. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!