Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rosszul helyezi föl?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul helyezi föl?

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom, hogy a barátommal tegnap feküdtünk le másodszorra, de a gumi mindig lecsúszik.. szóval első alkalom annyira nem is volt jó, most viszont nagyon jó volt neki is és nekem is, viszont a gumi folyton előrecsúszott. Rendesen hátra húzta a fitymáját, de mégis.. légyszi segítsetek.. elég idegesítő, hogy folyton meg kell igazítani, és nem túl biztonságos se..

17/L

2011. jún. 17. 18:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nagyobb gumit használ,mint a mérete...
2011. jún. 17. 18:05
 2/16 anonim ***** válasza:
Az, hogy hova húzza a fitymáját lényegtelen, a gumit húzza inkább hátra, de vagy méretben túl nagyot vett vagy nem nyomta ki a levegőt a tetején és úgy húzta hátra a f@szán. Mennyi a barátod, 14? Ezt tudnia kéne már...
2011. jún. 17. 18:07
 3/16 A kérdező kommentje:
16 a barátom, és mivel neki is ez volt a második, és az első is velem volt, nem nagy tapasztalata van. rosszindulatú megjegyzésekre pedig nem vagyok kíváncsi.. :)
2011. jún. 17. 18:09
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Túl nagy a gumi... amúgy úgy birom hogy a 17 éves lányok már a 2. szexet annyira birják élvezni,meg orgazmusok tömkelege veszi körül őket, holott szerintem még fogalmuk sincs arról, mit is kéne érezni...
2011. jún. 17. 18:10
 5/16 anonim ***** válasza:
Vegyetek kisebb gumit. Egyébkén vmennyire csúszkál, de ha jó a méret, akkor a gyűrű része megtartja és nem csúszik le.
2011. jún. 17. 18:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy orgazmusom volt, hanem hogy élveztem :) számomra fantasztikus élmény, hogy azzal veszíthettem el akit szeretek, és nem egy vadidegen pasival, aki valószínűleg rád nem vigyázott és ezért te nem élvezted.. én boldog vagyok mert szerelemből tettem és boldog vagyok mert Vele tettem :);)
2011. jún. 17. 18:11
 7/16 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. jún. 17. 18:12
 8/16 anonim ***** válasza:
Én 3 éve voltam együtt azzal akit imádtam amikor szexre került a sor. Egyáltalán nem élveztem, sőt iszonyú rossz volt, pedig én is örültem neki hogy azzal vesztettem el akit szeretek, és nem mellesleg 3 éve mellettem van. 6 évig voltunk együtt, ebből 0x volt jó a szex. Béna volt, mert fiatalok voltunk később meg már lecsökkent a száma a szexnek mert nem élveztem és így nem akartam. De attól még iszonyú szerelmes voltam. Azóta eltelt 5 év, volt 2 kapcsolatom szintén egyiknél sem élveztem a szexet, és van most 1,5 éve párom aki végre megmutatta, hogy hogy is lehet jó a szex. De akkor örülök, ha neked ilyen figyelmes pasid van, és nem egy tahót fogtál ki mint én.
2011. jún. 17. 18:15
 9/16 A kérdező kommentje:
Így már érthető, hogy miért írtad azt amit.. örülök neki, hogy most már jó :)
2011. jún. 17. 18:16
 10/16 anonim ***** válasza:
juj de cukcsi f.szi lehet...
2011. jún. 17. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!