Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok k. vák, ha minden 2. pasival lefekszenek aki rámászik, de a fiúkról, akik lefektetik őket nem szól senki semmit? Ők nem szemetek? Ezek után ugyan úgy ribancozzák őket.

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 17:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szóval nem sokára ri*anc leszek ha sok csajjal lefekszem? :D
2011. jún. 17. 18:52
 12/16 A kérdező kommentje:

Így van! :D

De úgy tudom, hogy őket kurafinak hívják.

De ez lehet nagy hülyeség.

2011. jún. 17. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez a kulcsozás egy hímsoviniszta mentegetős szöveg. Szeretik hangoztatni a fiúk, mert nekik csak jó.

és azért mert nő létére vki szereti a szexet, védekezik, és nem sportot űz a ba.szásból, csak aktív nemi életet él, mert neki úgy jó, annak semmi köze ahhoz, h gyereket szül, amyuka lesz, és a puncija se használódik el. Mert ez a másik elterjedt szöveg, h a punci kinézetével jönnek, ami alapvető genetikai adottság. Szóval mindenki úgy rendezi a dolgait, ahogy akarja, de sajnos ez a kettős mérce. A szélsőségeket nem számítottam ide, aki tényleg egy ribi, de ennyi erővel a fiúk is megmártották már pár helyen a himbilimbijüket. Ugyanaz..

2011. jún. 17. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
ha ez igaz kedves utolsó, akkor mutass már nekem olyan helyet ahol a nők is úgy állnak a szexhez mint a pasik - ha egyáltalán olvastad a teljesítményes kommentet, mert ott a lényeg, bármennyire is nem tetszik az igazság
2011. jún. 17. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Nő vagyok de ezt én is így látom. Ez így van és kész, nem értem miért kell ezen fentakadni de persze akinek jó ha fütyiről fütyire mászkál csak tegye meg. :D
2011. jún. 17. 23:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Minden kulcsozó-zárazó egy végtelen buta dolgot hoz fel, ami az emberi primitívség jelképe!!!

Azért ribancozzák a lányokat, mert a fiúk lexarják, ha őrájuk mondják! Ezért kit szidnak? Azt aki ezt fel is veszi. Maradnak a csajok. Ezt az ostoba fiúk terjesztik, erre jönnek a lányok közül a kollaboránsok, akik inkább fújolnak, mintsem hogy őket megszólják esetleg ha valójában más lenne a véleményük!

Amit írsz az régi igazságtalan baromság, de sajnos sokan éltetik! Pedig nem kéne, ha a lányokat is önálló tisztelnivaló emberi lénynek tekintjük, és nem állapotfüggő értékű használati tárgyaknak!!!

2011. jún. 18. 01:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!