Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok k. vák, ha minden 2. pasival lefekszenek aki rámászik, de a fiúkról, akik lefektetik őket nem szól senki semmit? Ők nem szemetek? Ezek után ugyan úgy ribancozzák őket.

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 17:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%

mien zár az amit minden kulcs kinyit? hát elég szar zár.

Mien jó kulcs az ami minden zárat kinyit?.Hát elég jó kulcs nem?:D

2011. jún. 17. 17:57
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
én is a kulcsosat akartam írni de megelőztek :D
2011. jún. 17. 17:58
 3/16 anonim ***** válasza:

Mondták már hogy kulcs?

Ja igen. :D Akkor ennyi.

2011. jún. 17. 17:59
 4/16 A kérdező kommentje:

Jaaj, de azért van benne igazság, hogy nem teljesen jogos a ribancozás nem?

Félreértés ne essék, még szűz vagyok, csak mostanában egyre több olyan választ olvasok, hogy elhordják mindennek a lányt.

2011. jún. 17. 18:00
 5/16 anonim ***** válasza:
38%

Azért mert egy fiú ha meg akar fektetni egy csajt akkor azért dolgoznia kell, udvarolni a lánynak, stb..

Ha egy lány meg szexet akar, és nem ronda, kb 5 perc alatt talál egy pasit akivel bevállalja vele.

Fordítva ez nem működik.

érted? A pasi megdolgozik érte hogy sok nője legyen, a csaj nem. Nagy különbség

2011. jún. 17. 18:00
 6/16 A kérdező kommentje:
Ó így már értem! köszönöm :D
2011. jún. 17. 18:01
 7/16 anonim ***** válasza:
50%
Majd akkor lesznek a fiúk is ri*ancok ha a lányok hódítják meg őket, de mivel gyávák és nem mernek a pasikhoz közeledni így ők maradnak a r*bancok.
2011. jún. 17. 18:02
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

azért mert, a k-rvábol majd egy gyerek kijön elöbb utobb.

Míg a férfiböl nem jön ki semmi.

Szóval máshogy:

a lány, anyunak kell lennie, arra nem illik hogy fél ország benne volt.

A férfi igaz apuka lessz, de sajnos nem kell nekünk ott lenni nevelni a gyereket. Hanem körbe mehetünk több nöt teherbe ejteni

2011. jún. 17. 18:05
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
mert az én farkam ugyanolyan kemény marad akárhány lánnyal szexelek de a te puncid meg csak tágul
2011. jún. 17. 18:36
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ti úgy gondoljátok hogy manapság meghódítani kell egy nőt? Mert én nagy többségbe azt látom hogy vagy bejön a két fél egymásnak és lesz köztük valami (flörtölés,szex,kapcsolat stb.) vagy nem. Az hogy szétdobják a szépfiúnak vagy macsónak a csajok a lábukat az nem egy nagy művészet egyik féltől se :D Mert hogy sok csajt nem hosszú távú kapcsolatokban és meghódítva lehet dugni az biztos.

Válaszolva szerintem ez a vélekedés a múlt századból ránk maradt marhaság. Ahogy tűnnek el a nemi szerepek közötti különbségek úgy fog ez is egyre jobban halványodni. Mivel minimális igazság van a dologba így teljesen jó darabig az emberek tudatába lesz.

2011. jún. 17. 18:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!