Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok k. vák, ha minden 2. pasival lefekszenek aki rámászik, de a fiúkról, akik lefektetik őket nem szól senki semmit? Ők nem szemetek? Ezek után ugyan úgy ribancozzák őket.
mien zár az amit minden kulcs kinyit? hát elég szar zár.
Mien jó kulcs az ami minden zárat kinyit?.Hát elég jó kulcs nem?:D
Mondták már hogy kulcs?
Ja igen. :D Akkor ennyi.
Jaaj, de azért van benne igazság, hogy nem teljesen jogos a ribancozás nem?
Félreértés ne essék, még szűz vagyok, csak mostanában egyre több olyan választ olvasok, hogy elhordják mindennek a lányt.
Azért mert egy fiú ha meg akar fektetni egy csajt akkor azért dolgoznia kell, udvarolni a lánynak, stb..
Ha egy lány meg szexet akar, és nem ronda, kb 5 perc alatt talál egy pasit akivel bevállalja vele.
Fordítva ez nem működik.
érted? A pasi megdolgozik érte hogy sok nője legyen, a csaj nem. Nagy különbség
azért mert, a k-rvábol majd egy gyerek kijön elöbb utobb.
Míg a férfiböl nem jön ki semmi.
Szóval máshogy:
a lány, anyunak kell lennie, arra nem illik hogy fél ország benne volt.
A férfi igaz apuka lessz, de sajnos nem kell nekünk ott lenni nevelni a gyereket. Hanem körbe mehetünk több nöt teherbe ejteni
Ti úgy gondoljátok hogy manapság meghódítani kell egy nőt? Mert én nagy többségbe azt látom hogy vagy bejön a két fél egymásnak és lesz köztük valami (flörtölés,szex,kapcsolat stb.) vagy nem. Az hogy szétdobják a szépfiúnak vagy macsónak a csajok a lábukat az nem egy nagy művészet egyik féltől se :D Mert hogy sok csajt nem hosszú távú kapcsolatokban és meghódítva lehet dugni az biztos.
Válaszolva szerintem ez a vélekedés a múlt századból ránk maradt marhaság. Ahogy tűnnek el a nemi szerepek közötti különbségek úgy fog ez is egyre jobban halványodni. Mivel minimális igazság van a dologba így teljesen jó darabig az emberek tudatába lesz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!