Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kaptatok már pénzt a szexért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptatok már pénzt a szexért?

Figyelt kérdés

én a főnökömtől kaptam 200.000.-et. ami az érdekes,h nem előtte,hanem utána! szimpik voltunk egymásnak,de több ok miatt úgy döntöttünk,h csak 1 éjszakát leszünk együtt.

csodálatos volt. nem sokkal később hozott nekem egy csokor virágot,egy köszönöm képeslappal,és a borítékban benne volt a pénz is.

mert h fantasztikus vagyok,és ha megtehetné ezt a pénzt rám költené,de nem lesz rá lehetősége,ezért nekem adja..

2011. jún. 17. 17:32
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Attól még megalázott. Jó, most emiatt azért nem kell örök letargiába merülni, és megkövezni magad. Mint írtad, elég sok ember elfogadta volna a pénzt.

Ha vkinek olyan nagy a büszkesége, akkor már le sem feküdt volna vele. Ha meg vki már azon túljutott, akkor nem nagy cucc elfogadni azt a pénzt.

De attól ez még oltári nagy megalázás. Égne a fejem, az biztos.

2011. jún. 18. 11:41
 22/38 A kérdező kommentje:

hát nekem nem ég. én semmivel se tartom kevesebbnek magam,sőt. sztem kevesen kapnak 200e-t 1 éjszakáért. főleg úgy h nem is kértek semmit csak gyengédséget.

emelt fővel járok. lehet elítélni,de nekem ez az eset több szempontból is csak pozitívat hozott.

fiatal vagyok,szép,de magányos,mert nehezen nyitom meg a szívem- a lábamat is,mielőtt valaki felhozná,mint írtam 2 éve nem engedtem közel senkit,őt is talán azért mert tudtam úgysem lesz belőle komoly,és még nem is állok készen rá-a főnököm fiatal,vonzó. a szex csodás volt, a körítés mesés, a pénzből elköltöztem végre, a főnök ha lehet még kedvesebb velem, nem is értem miért írtam ki ezt ide,gondolhattam volna,h főleg bírálatokat kapok.

azért köszi mindenkinek a véleményt

2011. jún. 18. 11:47
 23/38 A kérdező kommentje:
és még 1: már érettségi alatt is dolgoztam,sosem adtam el magam semmilyen tekintetben,szóval nem ez az életcélom. ezt azoknak írtam akik háborognak,h más halálra dolgozza magát én meg ossze.sz.o.pom a pénzt.
2011. jún. 18. 11:50
 24/38 anonim ***** válasza:

Szeretem az ilyen, a felesége is szemét megérdemli hogy megcsalják dolgokat.. Ez olyan, mint amikor a gyerek azt hozza fel indoknak, hogy mindenki másnak is van ezért akar ő is telefont pl..Ha a többiek a kútba ugranak.. Na mindegy arra akartam kilyukadni, hogy attól, hogy a felesége megcsalta ő semmivel sme jobb hiszen ő is. Igen a gyereknek tényleg jobb így, hogy anyuka is apuka is félrekacsint, plusz, apuka még fizet is a csajnak.. Ahelyett, hogy a gyerekére költené, akit annyira sjanál, hogy inkább együtt szenved a feleségével (ami amúgy semmivel sem jobb a gyereknek)

Te pedig vak avgy mint egy gyerek.. Azzal a pénzeddel, nem a csodás lábnyitogató tehetségedet értékelték, hanem megvásárolták a hallgatásod, fizettek neked, ahogy egy prostinak szokás.. Élj boldogan az új lakásodban, amit egy házas, gyermekes férfi fizetett neked, csak mert könnyen kapható vagy.. Ne gyere itt a tisztességel.. Tisztességes nő bármennyire szerelmes is, nem bújik össze nős férfival, főleg nem akkor ha az a főnöke..

2011. jún. 18. 13:26
 25/38 anonim válasza:

Amikor ilyeneket olvasok, szégyenlem hogy nő vagyok...

Se több, se kevesebb a véleményem Rólad, de annyi eszed lehetett volna, hogy megtartod magadnak ezt a dolgot, nem nyilvános oldalra kiírod. Dicséretet vagy vállveregetést vártál? Vagy Te is tisztában vagy vele, hogy ez igazán ribancos dolog, de gondoltad hátha valaki az ellenkezőjét állítja?

Hát nem.

Tudod aki ilyen helyzetbe kerül, és elfogadja a pénzt, mert szüksége van rá (elismerem lehet ilyen), az mélyen hallgat róla.

2011. jún. 18. 14:28
 26/38 anonim ***** válasza:

"Azzal a pénzeddel, nem a csodás lábnyitogató tehetségedet értékelték, hanem megvásárolták a hallgatásod, fizettek neked, ahogy egy prostinak szokás.."

Ezaz. Ezt kerestem:)

Kérdező: Ha nem szégyellnéd magad a szíved mélyén egy icipicit sem, nem írtad volna ki a kérdést.

2011. jún. 18. 15:54
 27/38 anonim ***** válasza:

Persze, hogy kaptam. :D Túl jó voltam az ágyban, aztán a csaj fizetett, hogy csináld mééééég : DD

Nagy gáz is lenne... :D

2011. jún. 18. 21:37
 28/38 anonim ***** válasza:
47%

Ne törődj velük !!! Begyepesedett agyú,naiv,csúnya nők irkálnak ellened !!!

100% ,hogy magányosak,hárpiák,savanyúak...

JÓL TETTED,hogy ELFOGADTAD !!!!

A helyedben még provokálnám a következő találkozást!!

Csak azt tedd,ami neked jó !!!!!!!!!!!!

2011. jún. 20. 12:01
 29/38 anonim ***** válasza:

ja,43 éves nő vagyok. És gyönyörű kapcsolatban élek!

Járjunk már a földön!!! A mai világban mindent ki kell használni !!!!!!!! :)))

2011. jún. 20. 12:03
 30/38 anonim ***** válasza:

utolsónak is csak gratulálni tudok....:D

19f

2011. jún. 20. 12:08
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!