Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kaptatok már pénzt a szexért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptatok már pénzt a szexért?

Figyelt kérdés

én a főnökömtől kaptam 200.000.-et. ami az érdekes,h nem előtte,hanem utána! szimpik voltunk egymásnak,de több ok miatt úgy döntöttünk,h csak 1 éjszakát leszünk együtt.

csodálatos volt. nem sokkal később hozott nekem egy csokor virágot,egy köszönöm képeslappal,és a borítékban benne volt a pénz is.

mert h fantasztikus vagyok,és ha megtehetné ezt a pénzt rám költené,de nem lesz rá lehetősége,ezért nekem adja..

2011. jún. 17. 17:32
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
általában csak a prostituáltak szoktak pénzt kapni szexért.
2011. jún. 17. 17:34
 2/38 anonim ***** válasza:
köszi h eldicsekedtünk vele... pont kéne annyi nekem
2011. jún. 17. 17:35
 3/38 A kérdező kommentje:
ettől én még nem vagyok prosti,főleg mert semmit se kértem tőle.
2011. jún. 17. 17:35
 4/38 A kérdező kommentje:
ne ítéljetek már el lécci.. eszembe se volt semmit se kérni tőle,csak arra az éjszakára vágytunk mindketten.
2011. jún. 17. 17:37
 5/38 anonim ***** válasza:
de azért nem utasítottad vissza a pénzt:-D
2011. jún. 17. 17:37
 6/38 A kérdező kommentje:
te visszautasítottad volna?
2011. jún. 17. 17:39
 7/38 anonim ***** válasza:
Fúú de idegesít, mikor ilyeneket olvasok.. Egy csomó ember az életét adná ennyi pénzért, más ,meg azért kapja mert szét tudta nyitni ügyesen a lábát a főnökének.. Mások éheznek. Napi 20 órákat dolgoznak ennyi pénzért(és nem a főnökkel fetrengenek), hogy legyen otthon élelem a családnak.. Igen vissza adtam volna.. Nem vagyok egy árú, amiért fizetni kell és ha annyira meg akarja hálálni és az egész tényleg nem a pénzről szólt (ahogy állítod), akkor hát jöjjön máskor is.. Ezzel, hogy elfogadtad a pénzt, csak aláírtad, hogy téged/meg a hallgatásod meg lehet vásárolni, ennyire tartod magad..
2011. jún. 17. 18:08
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan felpofoztam volna. Gyakorlatilag ezzel lek*ázott.
2011. jún. 17. 18:21
 9/38 anonim ***** válasza:

Csak a szájuk nagy, Kedves Kérdező. Ha ilyen sok önérzettől duzzadó, szilárd erkölcsű ember élne ebben az országban, nem lennének ilyen gondjaink.

Én elfogadtam volna. De büszke nem lennék rá, mert tudnám, mit jelent.

2011. jún. 17. 18:56
 10/38 anonim ***** válasza:

Azok az emberek akik leszóltak téged egy valamik csak. Irigyek a végtelenségig. Ennek a tulajdonságuknak és a fene nagy büszkeségüknek köszönhetik hogy nem viszik többre az életben. Mert lehet erkölcsösnek lenni meg 20 órákat dolgozni de csak kihasználni fogják az ilyen embert (mert érzik hogy bármit megtehetnek velük és nagyon is jól érzik)

Na ez az igazi szopás nem egy menetért elfogadni 200ezret.

2011. jún. 17. 18:56
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!