Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mire vállalkoznátok pénzért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vállalkoznátok pénzért?

Figyelt kérdés

A neten látni olyan filmeket, hogy odamennek egy nőhöz/férfihez felajánlanak egy nagy összeget, melynek fejében csinálni kell valamit.

Ha neked ajánlanának pl. 1 millió Ft. mit tennél meg?

Pl: vadidegennel lefeküdnél? esetleg többel is?

meztelenül sétálnál? stb.

Én ennyi pénzért, majdnem mindent megcsinálnék...:)

2011. jún. 17. 06:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
1 millióért hagynám, hogy leszopjon (ha nő)
2011. jún. 17. 09:13
 12/23 anonim ***** válasza:

egymillióért????

hahahaha... persze.. tudod mikor. ha normális pénzösszeget kapnék, nem csak ilyen használhatatlanul keveset akkor sétálnék pucéran.nade EGY millióért?

2011. jún. 17. 09:55
 13/23 A kérdező kommentje:

Mint említettem volt, nem az összeg a lényeg, lehet több is.

Egy-két milláért, akár nekem is a popsimba rakhatja bárki:)

2011. jún. 17. 10:24
 14/23 anonim ***** válasza:
44%

"Egy-két milláért, akár nekem is a popsimba rakhatja bárki:)"

Akkor te sem vagy több, mint egy kurv@. Az ár lényegtelen.

2011. jún. 17. 10:39
 15/23 anonim ***** válasza:

Mi ez a nagy ítélkezés?? SAJNOS minden ember megvehető pénzért!!! Valakinek 1 milliót kell adni, van akinek 10et hogy ugyanazt megcsinálja. DE mindenkinek tudnak ajánlani akkora összeget, hogy megtegye.

22 éves lány vagyok, és igen... tudnak annyit fzetni, hogy megtegyem. És igen, ha elég sokat fizetnek felőlem aztán kamerára is vehetik. Egyetemista vagyok, önellátó. Az egyetem aztán nem ad valami sok ösztöndíjat... Úgyhogy jelen esetben 1 millióért akár repetázhat is az illető.

Persze, pár év múlva valószínüleg nőne az összeg. Akkor már el kell azon gondolkodni, hogy hű.., van férjem... de akkor is van az a pénz! És ezzel mindenki így van!!!

Talán a nagyon idős emberek nem vehetők rá pénzért sok mindenre. De egy mai fiatal, ebben a kilátástalan helyzetben.... pénzért mindenre kapható.

2011. jún. 17. 10:53
 16/23 anonim ***** válasza:

Az utolsónak teljesen igaza van...

8:37-es voltam

2011. jún. 17. 10:55
 17/23 anonim ***** válasza:
sütnék krumplit ! F /25
2011. jún. 17. 12:51
 18/23 A kérdező kommentje:

A kettővel ezelőttinek: Te vagy a nap válaszadója, puszi:))

Nem vagyok k@va, sőt fiúval sem nagyon voltam eddig, de van az a pénz. Ha eleget fizetnének akár ketten is jöhetnének.

Lehet néhányan csóválnák a fejüket, de ezen a pénzen felújítanám a lakást, lenne kis kocsim, stb.

2011. jún. 17. 13:02
 19/23 anonim ***** válasza:

Lányok és akkor mennyi az a MINIMUM összeg amiért egy vadidegent kielégítenétek?

Erre lennék kíváncsi.

2011. jún. 17. 15:41
 20/23 anonim ***** válasza:
akkor a lényeg : mindenki ku.rva viszont én még krumplit is sütnék :)
2011. jún. 17. 15:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!