Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vállalkoznátok pénzért?
A neten látni olyan filmeket, hogy odamennek egy nőhöz/férfihez felajánlanak egy nagy összeget, melynek fejében csinálni kell valamit.
Ha neked ajánlanának pl. 1 millió Ft. mit tennél meg?
Pl: vadidegennel lefeküdnél? esetleg többel is?
meztelenül sétálnál? stb.
Én ennyi pénzért, majdnem mindent megcsinálnék...:)
Hát egymillió pont az a határ hogy zsebpénznek nem jó, de úgy nagyon gyorsan el lehet költeni.
Hát én nemtom mit csinálnék, de ha szimpi a faszi talán lefeküdnék vele. Amúgy sok mindent nem tennék meg az egy millióért. A mai világban szinte nem sokat ér.
esetleg két-három-négy millióért?
Az összeg változhat lényeg az, miben lennél benne?
"A neten látni olyan filmeket, hogy odamennek egy nőhöz/férfihez felajánlanak egy nagy összeget, melynek fejében csinálni kell valamit. "
Te tényleg azt hiszed, hogy az ilyen filmeken vadidegenhez mennek oda, és ezek nem megrendezett filmek? Hány éves vagy? 12? Vagy csak ennyire naiv?
Egyébként meg:
Egy férfi megszólít egy nőt az utcán :
- Mondja hölgyem lefeküdne velem egymillió dollárért ?
- Egymillió dollárért ? Le.
- És húsz dollárért ?
- Na de uram mit gondol mi vagyok én ?
- Hogy ön micsoda azt már megbeszéltük.Most már csak az áron vitatkozunk.
Ha tetszik a nő akkor szinte bármit.
De CSAK ha nincs éppen barátnőm ,ja és ha nem veszik videóra.
Hát nem tudom... Lehet ítélkezni, de szerintem 1 milláért simán lefeküdnék bárkivel...
Lehet ribancozni nyugodtan... De nem azon kell gondolkodni, hogy mennyi időbe telne elkölteni azt a pénzt... Hanem azon, hogy ha tisztességes munkával akarod megkeresni az majdnem 1 ÉV MIRE MEGKERESED! Én nem gondolkodnék... Egy milláért még kamerázhat is!
24/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!