Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek neki most az érzései, hog ilyet csinált?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy prostituálttal nemileg, és amikor lejárt a velem töltött ideje, akkor a következőt nem fogadta, mert beszélgetni akart velem. Egyre jobban megtetszett, egyáltalán nem olyan az alkata, mint amilyen a hivatása, szerintem nem rég kezdte, viszoylag fiatal. Randizgattunk, és egyszer csak felhívott sírva, hogy bűntudata volt, és felhagyott a prostitúcióval, és egyetemre akar menni! Nagyon büszke voltam rá, mert ilyen hivatással nem lehetett volna köztünk semmi. Szerintetek érdemes folytatni a kapcsolatot, ha mondta hogy miattam mondott fel?2011. jún. 16. 22:11
11/11 anonim válasza:
ha valamin otta a 18-as karika
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
Akkor ott ne kelljen már besz@rni két f@sztól, meg egy sza@rosgatyától, hogy le van írva... lolmár
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!