Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mik lehetnek neki most az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek neki most az érzései, hog ilyet csinált?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy prostituálttal nemileg, és amikor lejárt a velem töltött ideje, akkor a következőt nem fogadta, mert beszélgetni akart velem. Egyre jobban megtetszett, egyáltalán nem olyan az alkata, mint amilyen a hivatása, szerintem nem rég kezdte, viszoylag fiatal. Randizgattunk, és egyszer csak felhívott sírva, hogy bűntudata volt, és felhagyott a prostitúcióval, és egyetemre akar menni! Nagyon büszke voltam rá, mert ilyen hivatással nem lehetett volna köztünk semmi. Szerintetek érdemes folytatni a kapcsolatot, ha mondta hogy miattam mondott fel?
2011. jún. 16. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen ez szép . Sőt ritkaság . Én is ismerek prostituáltakat ( persze nem nemileg ) :D

De ez ritkaság ha meg nemrég kezdte akkor helyes és ha neked lehet hogy Ő lesz az igazi attól nemkell félned hogy megcsal ahogy a mondás tartja :) " A kur.ák lesznek a legjobb feleségek" úgyhogy hajrá !

2011. jún. 16. 22:13
 2/11 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Igen, érdemes! Te vagy neki az a személy, aki célt adott az életének! Ha tetszik és szimpatikusnak találod, akkor nyugodtan folytassátok a kapcsolatot, ha ezaz ő részéről is igaz!( És győződj meg róla, hogy nem-e ver át...!!!)
2011. jún. 16. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:

szerintem egy próbát megér.

de azért végezzen el különböző teszteket. mondjuk AIDS tesztet meg egy párat, ami nemi úton terjed.

2011. jún. 16. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Szép kis kitalált romantikus történet, már várom a folytatást.

A prosti aki egy együttlét után megváltozik és egyetemre akar menni! Természetesen mindezt miattad.

Menj már te pancser... ki eszi ezt meg? Max a félnótások.

2011. jún. 16. 22:19
 5/11 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Utolsó válaszoló..:) Ne törjük össze szegényke lelkivilágát a meztelen igazsággal:))
2011. jún. 16. 22:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Ez nem átverés, én nem vagyok az, aki idejön erre az oldalra szórakozni. Nem csak miattam, miatta is mondott fel és megy egyetemre, mert rádöbbent, hogy így keserű lesz az élete, és semmire sem fogja vinni. Egy helyes szép lány nem fogja elcseszni az életet prostitúcióval, csak valakinek meg kellett erről világosítania...
2011. jún. 16. 22:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon kétélű...tapasztaltak az olyan nők.

És hát most vagy tényleg nem akar k*ni veled és tényleg úgy van ahogy mondod.

Vagy észre vett benned egy olyan dolgot ami meg adja az életének a célját:D és az a bukszád.

Hidd el képesek mindenre, eltudják még azt is játszani, hogy halálássan szerelmesek beléd aztán közbe sehol semmi.

Megéri nekik szerintem a mű szerelem, hogy legyen a seggük alatt egy folyton mozgó autó.:S

De hát mondom ez csak az én véleményem, én is hülye vagyok

A ribancoknak a legkönnyebb bedőlni.

Szerintem ez olyan 60-50

2011. jún. 16. 22:27
 8/11 A kérdező kommentje:
szerintem is hihetetlen, ahogy most leírtad, de ez a lány tényleg nem ezt érdemli, és én hiszek neki
2011. jún. 16. 22:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez kevés ahhoz hogy k*rvából elgyen a legjobb feleség.

Aki k*rvának megy ott valami gond van.

Ha éhezik menjen oszt a mélyhűtőnél hajolgasson a teszkóba miközben rendezi, meg tölti fel havi 50.000ért, ha nincs végzettség.

Mondjuk téged nemismerlek, lehet hogy ez neked megfelel.

Meg majd az egyetemen persze...nehezen fogja elfelejteni hogy óránként keresett 15.000-t nem pedig 2.5 naponta, mint ahogy a diplomával fog...

Ha van esze mi a pékfáért nem ment egyetemre alapból? A diákhitelt mindenki felvehete ha zűrös vagy nincs család... lehet menni levelezőre... mellette meg rendezni a fagyasztót..

Amúgy meg menjen kozmetikusnak; kell egy igazi k*rva a pics*k közé...

Ha ez nem fake... akkor pfffff...

Sok boldogságot!

Shopstop:

-Hány f*s*zt szoptál le?

-Kb 36-ot...

-A tiéddel együtt 37-et

Kérdezd meg tőle te is...pár papírfecniér miylen 60éves sz*rossegű vénembernek hagyta hogy az ápolatlan körmével vakargassa a gpon*ját...

2011. jún. 16. 22:33
 10/11 anonim ***** válasza:

sz*ros*szájbab*szott*köcs*gf*szúgennyedtk*rva*

autómata trágárságszűrő

2011. jún. 16. 22:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!