Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek neki most az érzései, hog ilyet csinált?
Igen ez szép . Sőt ritkaság . Én is ismerek prostituáltakat ( persze nem nemileg ) :D
De ez ritkaság ha meg nemrég kezdte akkor helyes és ha neked lehet hogy Ő lesz az igazi attól nemkell félned hogy megcsal ahogy a mondás tartja :) " A kur.ák lesznek a legjobb feleségek" úgyhogy hajrá !
szerintem egy próbát megér.
de azért végezzen el különböző teszteket. mondjuk AIDS tesztet meg egy párat, ami nemi úton terjed.
Szép kis kitalált romantikus történet, már várom a folytatást.
A prosti aki egy együttlét után megváltozik és egyetemre akar menni! Természetesen mindezt miattad.
Menj már te pancser... ki eszi ezt meg? Max a félnótások.
Hát ez nagyon kétélű...tapasztaltak az olyan nők.
És hát most vagy tényleg nem akar k*ni veled és tényleg úgy van ahogy mondod.
Vagy észre vett benned egy olyan dolgot ami meg adja az életének a célját:D és az a bukszád.
Hidd el képesek mindenre, eltudják még azt is játszani, hogy halálássan szerelmesek beléd aztán közbe sehol semmi.
Megéri nekik szerintem a mű szerelem, hogy legyen a seggük alatt egy folyton mozgó autó.:S
De hát mondom ez csak az én véleményem, én is hülye vagyok
A ribancoknak a legkönnyebb bedőlni.
Szerintem ez olyan 60-50
Ez kevés ahhoz hogy k*rvából elgyen a legjobb feleség.
Aki k*rvának megy ott valami gond van.
Ha éhezik menjen oszt a mélyhűtőnél hajolgasson a teszkóba miközben rendezi, meg tölti fel havi 50.000ért, ha nincs végzettség.
Mondjuk téged nemismerlek, lehet hogy ez neked megfelel.
Meg majd az egyetemen persze...nehezen fogja elfelejteni hogy óránként keresett 15.000-t nem pedig 2.5 naponta, mint ahogy a diplomával fog...
Ha van esze mi a pékfáért nem ment egyetemre alapból? A diákhitelt mindenki felvehete ha zűrös vagy nincs család... lehet menni levelezőre... mellette meg rendezni a fagyasztót..
Amúgy meg menjen kozmetikusnak; kell egy igazi k*rva a pics*k közé...
Ha ez nem fake... akkor pfffff...
Sok boldogságot!
Shopstop:
-Hány f*s*zt szoptál le?
-Kb 36-ot...
-A tiéddel együtt 37-et
Kérdezd meg tőle te is...pár papírfecniér miylen 60éves sz*rossegű vénembernek hagyta hogy az ápolatlan körmével vakargassa a gpon*ját...
sz*ros*szájbab*szott*köcs*gf*szúgennyedtk*rva*
autómata trágárságszűrő
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!