Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ma fogom elveszíteni. Szüzessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma fogom elveszíteni. Szüzességem. Nagyon izgulok. Milyen pózban legyen?

Figyelt kérdés
Francia? Szopott gombóc? 69? Golyómorzsáló? Ti mit ajánlotok?
2011. jún. 16. 21:41
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
mint gyakorlott szüzesség megszüntető a kutyus pózt tudnám neked javasolni, hiszen akkor könnyen és gyorsan elveszítheted mindkét lukacskád szüzességét.
2011. aug. 16. 01:57
 32/40 anonim válasza:
100%
farkas pózban.. te állsz a csajod pinája mellett és üvöltesz
2011. aug. 16. 02:34
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Így hajnali órákban olyat tudok röhögni az itt fellelhető kérdéseken és válaszokon.Már nem is azért járok fel,hogy hátha valami izgalmas téma,hanem ezek a dolgok miatt...

szopott gombóm...golyómorzsáló

Tudom már késő...vagy nem,de a kedves kérdezőnek azt jvasolnám,hogy aludjon még rá 7-8 évet,aztán kezdjen neki megint.

A farkaspózos komment küldőjének pedig köszönöm a vidám perceket...

2011. aug. 16. 03:08
 34/40 anonim ***** válasza:
Hát jó!sokat röhögtem!:Dköszönöm mindenkinek!de finom vasi lenne ezekböl :D amugy viccet félretéve én a kutyavagy a missionárius pózt ajánlanám:Dde az érdekelne hány éves vagy!
2011. aug. 16. 10:12
 35/40 anonim ***** válasza:
vacsi*
2011. aug. 16. 10:13
 36/40 anonim ***** válasza:
Köszönöm Kérdező a vidám perceket a könnyeim csurogtak, mint állat. :D Te lelkiisereted adta a legjobb választ! Állatiak vagytok, köszi!
2011. aug. 16. 10:13
 37/40 anonim válasza:
Én is olyan jót röhögtem ezen áhh:P
2011. aug. 16. 13:55
 38/40 anonim ***** válasza:
Én a farokrágcsáló pózt ajánlanám.
2011. aug. 16. 14:01
 39/40 A kérdező kommentje:
A kérdés kikerült a kommentvitéz.blog.hu-ra. Háát igen, nem mindenkit áldanak meg retardáltsággal :)
2011. aug. 19. 13:04
 40/40 anonim válasza:
Hát nem,de ha még a neten is terjeszted a hülyeséged,akkor kitűnsz a megáldott retardáltak közül...de azért én is köszönöm a vicces perceket:D.
2011. nov. 1. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!