Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma fogom elveszíteni. Szüzességem. Nagyon izgulok. Milyen pózban legyen?
Figyelt kérdés
Francia? Szopott gombóc? 69? Golyómorzsáló? Ti mit ajánlotok?2011. jún. 16. 21:41
11/40 mimano válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező vagy hülyéskedik, vagy 12 éves, vagy csak retardált...
13/40 anonim válasza:
:"DDDDDDDDD Kedves kérdező, szereztél nekem egy 10 percig folyamatosan vihogós estét, köszöntem. :D
14/40 anonim válasza:
Szerintem úgy veszítsétek el, hogy pusziljátok meg egymást aztán fogd meg a lány csípőjét(karold át) és nézzétek meg a Házibuli című filmet. :) Jó szórakozást!
15/40 anonim válasza:
Hát én is köszönöm,bár 40 évesen hülyén halok meg,mégis régen nevettem ilyen jót. Mint a siron a felirat:Mondtam,hogy beteg vagyok...
16/40 anonim válasza:
Utolsó: ezen jót röhögtem :D
De a kérdésen is.
Szerintem várhatnál vele még vagy...20-30 évet. Addigra talán a tisztázódnak benned a fogalmak.
17/40 anonim válasza:
szerintem a "vén clancy király" lenne az ideális nektek :D
18/40 anonim válasza:
De most tényleg valaki mondja el,mi az a szopott gomboc,mert ez még a valoságba is érdekes,talán pont ezért nem lehet tudni mi az.Hogy lehet egy gombócot szopni??? Vagy melyik az a gombóc,amelyiket szopni kell?
19/40 anonim válasza:
Ja bocsesz,most látom,hogy MA. Mert nem felelsz? Csak nem megakadt a gombóc,te kis hamis?
20/40 anonim válasza:
de hát most is ma van. akkor ma is elveszted a szüzességed? és életed végéig minden egyes nap el fogod veszíteni? hisz minden nap ma lesz, amikor eljön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!