Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kedvenc filmbeli csók/szexjeleneted?
tegnapelőtt 22.51
Tényleg ocsmány ez a videó, akár jó filmes fogás akár nem, akkor is borzasztó, undorító, a vége is az, és lehet hogy így itthon a kis laptopod előtt ülve nem tudod elképzelni hogy megerőszakolsz egy nőt, de adódjon csak rá alkalom...:(( Isten óvja meg tőled a nőket:(
Én nekem is tetszett az erőszakolós jelenet a filmből.
Természetesen, ha az utcán látnék egy ilyet akkor valószínűleg nem nézném, hanem segítenék a lánynak. Volt már barátnőm, nem is egy. Egyiket sem erőszakoltam meg.
Csak nézni szeretem filmekben. Ha így gondolkozol, akkor szerinted az az ember, aki megnéz egy horrort, az is egy mészárló a való életben? Ez nem így működik.
hiretelen most csak csók jutott eszembe
Vámpírnaplók
http://www.youtube.com/watch?v=VANprWtuqDM
(Damon meg csókolja Katerinet,de azt hiszi Elena az)
Kedves 4. válaszoló! Biztosan HARRYT és Hermionét akartál írni? Inkább RON és Hermione, nem? XD
Nekem egyébként a Harry/Ginny csók :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!