Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kedvenc filmbeli csók/szexjeleneted?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 21:16
11/26 anonim válasza:
Szörnyek keringője: Hale Berry-t Alaposan megkúrják. Na az nagyon ott van!
12/26 anonim válasza:
Nekem nicns kedvencem de az Amerikai Pitében szinte az összes nagyon ottvan főleg amikor a pitével tolja XDDDD
13/26 anonim válasza:
Aki azt a szarosat küldte az büszke lehet magára.Aki pedig azt a megerőszakolósat az szintén büszke lehet magára...A való életbe is így bánsz/bánnál a nőkkel?
14/26 anonim válasza:
A Szex és New york majd minden részében van vmi extra szexjelenet, azokat igen birom!
15/26 anonim válasza:
Szex és NewYork - amikor Carrie Aidan-t megcsalja Biggel.
16/26 anonim válasza:
Álmok útján..amikor Britney egy pasival csókolóznak meg stb.
17/26 A kérdező kommentje:
A Monica Belluccis nagyon durva, beletekertem, mert nem tudtam végignézni. Komolyan van olyan aki erre izgul??
2011. jún. 18. 18:24
18/26 anonim válasza:
hogy is mondjam? én pl. nézni szeretem az erőszakolást, de csinálni nem csinálnám. ez van, lehet hogy betegség, de én szeretem nézni
19/26 anonim válasza:
Én voltam az, aki merészeltem linkelni az erőszakolós jelenetet. Nem tudom, mi bajotok van vele. Nem, nem erőszakoltam meg még senkit a való életben. És az se biztos, hogy egy nő igazi megerőszakolásáról készített videót képes lennék végignézni. Azonban így megjátszva, egy filmben szerintem roppant látványos ez a jelenet. Az akciófilmekben százával mészárolják le az embereket, mégsem nevezitek betegnek azt, aki beül egy ilyenre a moziba. Hogy a horrorról már ne is beszéljek.
20/26 anonim válasza:
Csók: Vámpírnaplók 2x22 (Damon+Elena)
Szex: Lost 3x06 (Kate+Sawyer)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!