Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy fiu 19évesen szűz?
Gondolom nem kell megemlítenem ,hogy az elöttem kommentáló szava egy rakat sz@rt sem ér!!
Nem nem ciki ,az a gáz ,hogy ezt megkérdezed. Szerintem ez egy nagyon jó dolog ,hogy a mai világban még van!..inkább légy rá büszke,de komolyan
nem. de igen. nem mégse. de mégis.
tök mind1 majd lesz ami lesz. Annyira nem nagy dolog.
Nem ciki.
Az a gáz, hogy manapság ez sokan versenynek tekintik...
21-22 évesen is inkább szokatlan, mint ciki. De emiatt nem szabad senkinek sem szégyellnie magát.
Akkor én a szokatlan kategória vagyok, mivel én is szűz vagyok.
21/F
1 hét mulva 22 leszek és szüz vagyok és fiu, és? miért lenne ciki? miért kell ezt megkérdezni? mivel kevesebb az aki nem kurta végig még a környezetét, komoly kapcsolatban meg még nem jött neki össze? mert igy alakult?
az ciki inkább ha valaki 14-15 évesen "elkezdi" és ennyi idős korára már 6-8 partnerre volt... az csak az ösztöneit követi mint egy állat...
akinek meg megadatik az a szerencse az életében hogy fiatalon szerelmes lesz az meg legyen vele boldog, de ez nem mindenkinek jön el 20 éves kora előtt, ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!