Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Picit félek hogy fájna az anal, de barátomat ki akarom elégíteni, ez normális?
engem is izgat, szívesen kipróbálom majd, csak félek h picikét fájni fog , veszük síkosítót meg elösször izgat majd stb..stb.. de akkor is félek , ötletek h mit csináljunk még? az első 1-2 alkalom fáj ? utána jobb?
20\L
rendben igyekszem, még annyit kérdeznék meg hogy neked milyen póz volt azaz h melyik pózt használtátok amiben ennyire kellemetlen és rossz élményekel gazdagottál?
és síkosítót is használtatok ugye?!?
ne haragudj csak nincs kivel megbeszélnem ezt és sokat gondolkoztam rajta mert holnap fog megtörténni legalább is én úgy terveztem:)
jólvan:) köszönöm a válaszodat:)
megírom majd h milyen volt üdv. puszi
18:04
Miért kell rosszindulatúnak lenni..?
Akkor a fájdalomról egy kicsi írás. Mi a volt barátnőmmel próbáltuk ki az anált. Azt mondta, hogy az első kettőnél jobban fájt neki és mellette olyan érzése is volt, mintha wc-re kellene mennie kakilni. De ez az érzés pár perc múlva alábbhagyott. Később beszéltünk a többi alkalomról és akkor bevallotta, hogy a harmadik alkalmat már kérni akarta, csak félt, hogy mit fogok szólni. És úgy az 5. vagy 6. alkalommal sikerült csakis análisan elélveznie. Mint mondta, egy kis fájdalom mindig volt az anális szex elején, de addig szépen megvártam benne amíg elmúlt neki, és úgy kezdtünk hozzá.
Ami a legfontosabb, hogy figyeljen nagyon rád. Ha bármi nem jól álljatok meg, pihizzetek, izgassátok máshogy egymást, és újra belevághattok. :) Volt, hogy sima szex alkalmával elkezdtem ujjazni a fenekét egy majd két ujjal, és így váltottunk át popsira, illetve volt, hogy csak popsi és punci ujjazás és úgy be a fenekébe. Természetesen sok-sok sikosító! :)
Próbáld ki! :) Ha kellő óvatossággal csináljátok, nem fog nagyon fájni. Először csak az ujjával csinálja.
Mi eddig kétszer csináltuk, de én pl. nagyon élvezem. Meglepően jó volt. Valahogy keveredik a fájdalom és élvezet és épp ettől olyan izgató.
19/L
Nem akarok hálószoba titkokat elárulni, de nálunk rendszeresen van és a bnőm nem hogy élvezi, hanem el is tud menni tőle... szóval az 1. hozzászóló valószínűleg vagy nem a megfelelő pasival próbálta, vagy az 1. rossz tapasztalat után feladta. Az 1. viszonylag ritkán jó... gyakorolni kell, és nem árt, ha előtte mással is gyakoroljátok ami kisebb és nem elfelejteni a kellő mennyiségű síkosítást!
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!