Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balazs00xx kérdése:
Picit félek hogy fájna az anal, de barátomat ki akarom elégíteni, ez normális?
Figyelt kérdés
engem is izgat, szívesen kipróbálom majd, csak félek h picikét fájni fog , veszük síkosítót meg elösször izgat majd stb..stb.. de akkor is félek , ötletek h mit csináljunk még? az első 1-2 alkalom fáj ? utána jobb?
20\L
2011. jún. 16. 16:25
1/28 anonim válasza:
szerintem semmi élvezetes nincs benne a te számodra... én ezerszer megbántam hogy egyáltalán kipróbáltam
2/28 A kérdező kommentje:
milyen érzés volt? :\
ennyi rossz?
2011. jún. 16. 17:10
3/28 anonim válasza:
Nekem rossz volt én is a barátom miatt csináltam. Mintha wc-re kéne menned, egy inger.. Nem is értem hogy lehet ezt élvezni! valaki magyarázza meg :D
4/28 A kérdező kommentje:
a barátom azt mondta, hogy első 2-3 alkalom nem annyira jó sőt lehet h picit fáj, de utána már jobb lesz és élvezhetővé válik .. állítólag ...
meg h volt már olyan ismerőse aki élvezte is
akkor ez hülyeség?:S
2011. jún. 16. 17:27
5/28 anonim válasza:
Mindenkinél máshogy működik, én is hallottam olyat aki élvezi. Kíváncsi is vagyok mit élvez benne... Nekem pl harmadszorra se volt jó. Lehet hogy nálad ez másképp lesz.
6/28 A kérdező kommentje:
hááát igen kíváncsian és még jobban félve várom, ötlet h mielőtt megtörténik mit csináljak? neked hogy zajlott le ez a dolog?:\
2011. jún. 16. 17:32
7/28 A kérdező kommentje:
meg azt se tudom h melyik póz lenne a legjobb :\
2011. jún. 16. 17:42
8/28 anonim válasza:
juj most senki se élvezi... milyen érdekes...
9/28 A kérdező kommentje:
fiú vagy?
miért mondod ezt?
2011. jún. 16. 17:47
10/28 anonim válasza:
Biztos hogy fiú -.-
Nem szeretnék ötleteket adni, hisz látod nekem nem sült el jól. Azt tanácsolom hogy ne félj, ne izgulj és ha rossz szólj a barátodnak hogy hagyjátok abba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!