Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Picit félek hogy fájna az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balazs00xx kérdése:

Picit félek hogy fájna az anal, de barátomat ki akarom elégíteni, ez normális?

Figyelt kérdés

engem is izgat, szívesen kipróbálom majd, csak félek h picikét fájni fog , veszük síkosítót meg elösször izgat majd stb..stb.. de akkor is félek , ötletek h mit csináljunk még? az első 1-2 alkalom fáj ? utána jobb?

20\L

2011. jún. 16. 16:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
szerintem semmi élvezetes nincs benne a te számodra... én ezerszer megbántam hogy egyáltalán kipróbáltam
2011. jún. 16. 17:07
 2/28 A kérdező kommentje:

milyen érzés volt? :\

ennyi rossz?

2011. jún. 16. 17:10
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rossz volt én is a barátom miatt csináltam. Mintha wc-re kéne menned, egy inger.. Nem is értem hogy lehet ezt élvezni! valaki magyarázza meg :D
2011. jún. 16. 17:20
 4/28 A kérdező kommentje:

a barátom azt mondta, hogy első 2-3 alkalom nem annyira jó sőt lehet h picit fáj, de utána már jobb lesz és élvezhetővé válik .. állítólag ...

meg h volt már olyan ismerőse aki élvezte is

akkor ez hülyeség?:S

2011. jún. 16. 17:27
 5/28 anonim ***** válasza:
Mindenkinél máshogy működik, én is hallottam olyat aki élvezi. Kíváncsi is vagyok mit élvez benne... Nekem pl harmadszorra se volt jó. Lehet hogy nálad ez másképp lesz.
2011. jún. 16. 17:31
 6/28 A kérdező kommentje:
hááát igen kíváncsian és még jobban félve várom, ötlet h mielőtt megtörténik mit csináljak? neked hogy zajlott le ez a dolog?:\
2011. jún. 16. 17:32
 7/28 A kérdező kommentje:
meg azt se tudom h melyik póz lenne a legjobb :\
2011. jún. 16. 17:42
 8/28 anonim ***** válasza:
0%
juj most senki se élvezi... milyen érdekes...
2011. jún. 16. 17:42
 9/28 A kérdező kommentje:

fiú vagy?

miért mondod ezt?

2011. jún. 16. 17:47
 10/28 anonim ***** válasza:

Biztos hogy fiú -.-

Nem szeretnék ötleteket adni, hisz látod nekem nem sült el jól. Azt tanácsolom hogy ne félj, ne izgulj és ha rossz szólj a barátodnak hogy hagyjátok abba!

2011. jún. 16. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!