Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/passzívak: Melyik paraméterkel rendelkezzen a párod? Melyik paraméterkel rendelkeznél ha innen kellene választanod? kor/nem/szexuális beállítottság
2011. jún. 16. 16:24
2/7 anonim válasza:
teljesen mindegy ha érzelemmel csinálod,de szerintem a 16-17 centi az oké.ha kisebb akkor legyen vastagabb.
20L hetero természetesen
3/7 anonim válasza:
Na nekem pont olyan farkam van, mint balról a második. :D
4/7 anonim válasza:
Balról a 2., de az sem baj, ha az első, csak a másik kettő ne legyen. Kicsi hüvelyem van, nem kell se túl nagy (nekem ez már 15-16 fölött), se túl vastag.
19/L
5/7 anonim válasza:
Ha szeretem, tök mindegy, hogy milyen, de a legideálisabb vagy a második vagy a harmadik. A negyedik egy kicsit fájhat:D
19/F/meleg
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok, az enyém a harmadikhoz hasonlít a legjobban, meg vagyok vele elégedve:)
7/7 anonim válasza:
Balról a harmadikkal , és nekem így nagyon jó :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!