Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves korban még változhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves korban még változhat a szexuális beállitottság?

Figyelt kérdés
:'(
2010. jan. 5. 14:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kifejtenéd bővebben?
2010. jan. 5. 14:29
 2/22 A kérdező kommentje:

Eddig csak a fiúk tudtak felizgatni, de érzelmileg egyáltalán nem!Lány még nemtudott felizgatni, de írtózatosan szerelmes tudok lenni lányba, és az életemet is úgy tervezem, hogy később feleségem lesz és gyerekeim! Depressziós vagyok evégett, stb :S ezer problémám van:S

Sok olyat olvastam már, hogy 19éves korig fejlődik ki a szexuális irányultságunk, addig változhat.Ez tényleg igaz?

2010. jan. 5. 14:32
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát h meleg és ezen szeretne változtatni.
2010. jan. 5. 14:32
 4/22 anonim ***** válasza:
97%

Igen, igaz, akár 17 évesen is ingadozhat ez még, aztán meg 30 évesen úgymond tántoríthatatlan gyerekes hetero családapa leszel. Kamasz korban tudod működik egy olyan is, hogy a kíváncsiság a saját nem felé, nincs ezzel semmi baj, csak mivel ez is nálunk tabu, nem beszélnek róla, pedig-pedig .. lenne mit.

Ne aggódj, de akkor sincs semmi probléma, ha mégse .. értem a gondodat, de emiatt ne legyél depressziós és ne tedd tönkre az életed, élj úgy, ahogyan az neked jól esik, ha fiúkkal akokor fiúkkal, ha lányokkal akkor lányokkal, ha pedig mindkettővel, akkor ám legyen.

Ezt nem lehet rád erőltetni, se kényszerrel megváltoztatni, tudod azért a szexuális érdeklődés meglehetősen ösztönös dolog, na ebbe pedig képtelenség bele nyúlni, pontosabban bele lehet, de az olyanok szokták 30 évesen meg felkötni magukat amikor rá ébrednek, h jól elkútták az életüket, mert nem úgy éltek ahogy szerettek volna.

Hidd el, nincs ezzel semmi baj! Teljesen egészséges személyiség vagy te így is, úgy is, csak nálunk divat bunkónak lenni és divat gyűlölködni emiatt, de talán mi is világosodunk éás világosodunk ... egyszer talán valamilyen szintre el is érkezünk, de sajnos a jelenlegi állapot egy katasztrófa. Lényeg, hogy te megtaláld a köreidet, és ott legyél boldog, ennyi. Ne a szomszéd Józsi néni véleménye legyen már fontosabb a te boldogságodat illetően! Csak lazán, és próbáld meg jól érezni magad! Hidd el, azért vannak intelligensebb körök is, ahol nincs ezzel semmi baj.

Na majd most figyeld meg hogy lepontoznak, pedig csak a realitás.

2010. jan. 5. 14:39
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, ezzel én is ugyanígy vagyok :S

14/F

2010. jan. 5. 14:39
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
miért gondoljátok, h olyan gáz melegnek lenni?
2010. jan. 5. 14:41
 7/22 A kérdező kommentje:
De én nemakarok fiúkkal már maga az a tudat hogy FIÚKKAL ÉN? Hát én NORMÁLIS ÉLETET AKAROK nem pedig b_zi életet!
2010. jan. 5. 14:42
 8/22 A kérdező kommentje:
ÉN NEMAKAROK MELEG LENNI:@ CSALÁDOT AKAROK ÉS BARÁTNŐT!:'(
2010. jan. 5. 14:42
 9/22 anonim ***** válasza:
50%
14:39 es ! Megismerkedhetnél a kérdezővel:D:D:D Tolj neki egy privátot.:D
2010. jan. 5. 14:44
 10/22 A kérdező kommentje:
Anyád.Normális válaszokat kérek.Kössz!
2010. jan. 5. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!