Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lankad le szex közben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lankad le szex közben? A szexet leszámítva minden klappol köztünk

Figyelt kérdés

Régebben nagyon jó volt a szex, többet is csináltuk. mostanában viszont rendszeresen az történik, hogy eleinte jó kemény, aztán pár perc elteltével már csak félárbocon van. Ez az impotencia előjele? orális szexnél is ugyanez történik.

19L 21F

2011. jún. 16. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Vágd le, már nem jó semmire!
2011. jún. 16. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Hétközben matyizol?
2011. jún. 16. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Csakis urológus!21-évesen,félárboc?
2011. jún. 16. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 24 évesen küszködök ezzel, a kapcsolatom rá is ment. Voltam urológusnál is, de semmi szervi rendellenességet nem állapított meg. Ért valami lelki trauma, vagy negatív élmény korábban ami a szex-el, párkapcsolattal, vagy munkával kapcsolatos? Urológushoz azért menjél el biztonság kedvéért előtte.
2011. jún. 16. 13:25
 5/8 A kérdező kommentje:
én lány vagyok:D bocs, h félreérthető voltam. elég kiegyensúlyozott ember, igazából ezek a problémák akkor kezdődtek, amikor elkezdődött a suli szeptemberben. Azt viszont nem értem, hogy az előző tanévben akkor miért nem volt gond. nekem nem lenne pofám elküldeni orvoshoz, ő meg nem hajlandó ezt a problémát tudomásul venni. ha teljesen lekókad, akkor vagy arra fogja h "megtört" aktus közben, vagy nagyon fáradt. de nem igaz h nem bír ki 15 percet úgy h előtte napokig nem csináltuk.
2011. jún. 16. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál,hogy esetleg már Te nem vagy rá olyan izgató hatással??

Mielőtt orvoshozküldöd,kérdezd meg azért...

2011. jún. 16. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Pedig urológushoz mindenképpen menjen el szűrésre, ha nincs szervi gond akkor beszélgetések, esetleg szexuálpszichológus segíthet, kell lennie valami tudatalatti gátlásnak ami miatt nem megy neki. Viszont te is légy türelmes vele, nagyon nem könnyű egy férfinak ilyenkor, bennem is nagy traumát okozott (okoz) ez az egész dolog. :(
2011. jún. 16. 13:34
 8/8 A kérdező kommentje:

13:33

de, rengeteget gondolok rá. de ha tényleg így lenne, akkor miért mondja mindig h tetszem neki, meg tapiz, meg bókol?

nem akarom én orvoshoz küldeni csak kifogytam az ötletekből.

13:34

szeptember óta türelmes vagyok. ez tőlem rekord, és mivel szeretem, nem fogom emiatt bántani, de elég elkeserítő ez a jövőre nézve.

2011. jún. 16. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!