Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit gondoltok egy ilyen nőről? Tetszik, vagy ez már sok?
Szia.
Úr isten, nehogy hallgass ezekre az egyedül élő, csökevényes marhákra, akik rögtön azt hiszik hogy mással szexel a férjed mert csak heti kétszer akarja...
Én azt javaslom, beszéld meg ezt vele, szerintem neki sem lenne túl nagy "megerőszakolás" kicsit intenzívebbé varázsolni a szexuális életeteket! Egyébként légy Te a kezdeményező, kényeztesd, izgasd fel - hidd el minden férfi akarja, miután beindult!
Arra még nem gondoltál hogy szerencsétlen párod lehet elfárad a napi melóban és néha többre értékel egy nagy alvást vagy masszírozst vagy összebújást, mint egy szexet?
Az én párom is ilyen. Ha tudja hogy nem tudna minőségit nyújtani mert hulla fáradt, akkor nem kezd bele, és meg is mondja hogy ne haragudjak, kedve az lenne, de most nagyon nincs ereje hozzá. Megértem hiszen van hogy én is hulla vagyok és nincs hozzá hangulatom vagy erőm. Gondolj kicsit rá is, ne csak magadra.
23 / l
Volt egy olyan barátnőm, aki tényleg nagyon izgató volt számomra, és megvoltak az érzelmi dolgok is. viszont ő legalább napi szinten akarta, de volt, hogy többször is. Azelőtt úgy gondoltam, hogy álmaim nője az, aki mindig azt akarja, majd megismertem a fizikai határaimat. Valamint a napi 1-2 alkalomra beállt kapcsolatban már tényleg kezdte a minőségét veszíteni a dolog. Hiába csinál a nő mindent ugyan úgy, már nem tudja azt az érzést nyújtani.
Akkoriban elkezdtem utána olvasni, és több helyen írják okosok azt, hogy be kell osztani a hetet, hogy melyik nem kié. A saját napodon te mondod meg, hogy legyen sex avagy sem. Persze ez egyértelműen nálatok úgy fog kinézni, hogy egy nap igen egy nap nem. De ezzel már pont eléritek majd azt, hogy mindkettők enged az igényeiből. :) 22f
Hát az tuti biztos, hogy össze tenném a kezeim, ha ilyen feleségem lehetne! húú...
Na és mi a helyzet azóta? Megoldódott valami?
26,F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!