Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit gondoltok egy ilyen nőről? Tetszik, vagy ez már sok?
Tudtommal nem jár félre. De amiről nem tudsz, az nem fáj-sokak szerint. 10 éve ismerjük egymást és világ életében ilyen volt, nem az a szexgép, aki csak azt csinálná állandóan. Ő mindig azt mondja, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg, mondjuk ebben igaza van. De én mindig minőségi szexet nyújtok, nem csak holmi 15-20 perces gyors numerát.
Volt már, hogy próbálkoztam, de sokszor fáradt és nincs ereje, kedve, így visszautasít. Emiatt meg az én önbizalmam fogy el szép lassan és a kezdeményező kedvem...:(
Hidd el,sok pasi irigyli azt az idióta párodat...:@
Velem együtt:$ XD
És miért idióta? Nem vagyunk egyformák, ennyi.
Ti meg nem illetek össze. De emiatt idiótázni meg oltani valakit? Na ez a szánalmas.
Nem tudsz meggyőzni..
Idióta és kész! XD
Mintha én írtam volna a kérdést és a válaszaidat!szinte pont ugyan ez a helyzet.
Biztos,hogy nem csal meg senkivel.
Azt gondolom több kettesben töltött idő kell nektek.pl:mozi-vacsi-szex... :)
A gyereket egy kicsit hagyjátok otthon valakire(rokon,nagyi vagy esetleg bébiszitter) ti pedig menjetek el randizni.másik pl: piknik(ha elég kietlen helyre mentek ott meg talán lehet is valami).
Mi is hasonlót tennénk,de nincs kire hagyni a gyerekeket+a párom csak 7végén van itthon...
Sok sikert.
Én ugyan nem élek együtt évek óta a párommal, de szerintem erről beszélni kellene egymással mindenképpen. Egy jól működő kapcsolatban mindent meg lehet beszélni, én ebben hiszek. A "B"-variáció az pedig az, hogy teremts olyan helyzeteket amikor félreérthetetlenül "rámászol" a barátodra, aztán meglátjuk, lehet, hogy ez neki be fog jönni, és fellendül a szexuális életetek is.
25/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!