Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit gondoltok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit gondoltok egy ilyen nőről? Tetszik, vagy ez már sok?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, boldog házasságban élek, gyermekem is van és visszanyertem a versenysúlyom, alakom is. Viszont mióta élek és ismerem a párom, a nap bármelyik pillanatában tudnék szeretkezni, annyira szeretem a szexet élvezni, csinálni. A hét 7 napja kevés lenne nekem... Viszont Ő nem az a típusú férfi, egy héten max. 1-2 alkalommal és csak hétvégenként menetrendszerűen vagyunk együtt. Én ebbe lassan bele betegszem, mert hiányzik az érintés, a kedvesség, a szeretet, az élvezet, a szenvedély a szürke hétköznapokon. Bennem van a hiba, hogy ennyit szexelnék, vagy összetennétek a két kezetek, ha ilyen párotok lenne?
2011. jún. 16. 12:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehet, hogy a férjed nem csak veled van úgy együtt?(ez csak feltételezés)
2011. jún. 16. 12:20
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
én örulnék neki, ha ilyen lenne a párom, sőt szerinem minden pasi összetenné a kezét, vmi baj lehet a pároddal, nem értem mért elég neki heti 1,2 alkalom, beszéld meg vele, rákérdeztél már nem e szeretné többször csinálni? v csak simán mássz rá többször, akár minden nap! 22/F
2011. jún. 16. 12:21
 3/19 Smartguy86 ***** válasza:
100%
Hát ez attól függ, hogy a férfi milyen. Ahogy látom, te ebből a szempontból nem a megfelelővel kezdtél. De nincs veszve semmi, csak meg kell próbálnod csökkenteni az igényeidet. Mivel már egy család vagytok, ezért a kompromisszum az egyetlen megoldás. Esetleg lehet mindkettőtöknek változni: te kevesebbet, ő többet akarjon. Ha nincs kedve szexelni, kérd meg, hogy tegyen a kedvedre szájjal/kézzel. Te pedig legyél rámenős, nyaggasd :) Olyan nincs, hogy eléállsz szexi fehérneműben, esetleg megsimogatod a farkát és aztán le is szopod, hogy ez ne indítsa be annyira, hogy utána szeretkezni akarjon :)
2011. jún. 16. 12:22
 4/19 A kérdező kommentje:

Tudtommal nem jár félre. De amiről nem tudsz, az nem fáj-sokak szerint. 10 éve ismerjük egymást és világ életében ilyen volt, nem az a szexgép, aki csak azt csinálná állandóan. Ő mindig azt mondja, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg, mondjuk ebben igaza van. De én mindig minőségi szexet nyújtok, nem csak holmi 15-20 perces gyors numerát.

Volt már, hogy próbálkoztam, de sokszor fáradt és nincs ereje, kedve, így visszautasít. Emiatt meg az én önbizalmam fogy el szép lassan és a kezdeményező kedvem...:(

2011. jún. 16. 12:26
 5/19 anonim ***** válasza:
68%

Hidd el,sok pasi irigyli azt az idióta párodat...:@

Velem együtt:$ XD

2011. jún. 16. 12:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Viagrát neki!
2011. jún. 16. 12:48
 7/19 anonim ***** válasza:
84%

És miért idióta? Nem vagyunk egyformák, ennyi.

Ti meg nem illetek össze. De emiatt idiótázni meg oltani valakit? Na ez a szánalmas.

2011. jún. 16. 13:26
 8/19 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudsz meggyőzni..

Idióta és kész! XD

2011. jún. 16. 13:31
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Mintha én írtam volna a kérdést és a válaszaidat!szinte pont ugyan ez a helyzet.

Biztos,hogy nem csal meg senkivel.

Azt gondolom több kettesben töltött idő kell nektek.pl:mozi-vacsi-szex... :)

A gyereket egy kicsit hagyjátok otthon valakire(rokon,nagyi vagy esetleg bébiszitter) ti pedig menjetek el randizni.másik pl: piknik(ha elég kietlen helyre mentek ott meg talán lehet is valami).

Mi is hasonlót tennénk,de nincs kire hagyni a gyerekeket+a párom csak 7végén van itthon...

Sok sikert.

2011. jún. 16. 13:37
 10/19 Dottorre ***** válasza:
100%

Én ugyan nem élek együtt évek óta a párommal, de szerintem erről beszélni kellene egymással mindenképpen. Egy jól működő kapcsolatban mindent meg lehet beszélni, én ebben hiszek. A "B"-variáció az pedig az, hogy teremts olyan helyzeteket amikor félreérthetetlenül "rámászol" a barátodra, aztán meglátjuk, lehet, hogy ez neki be fog jönni, és fellendül a szexuális életetek is.

25/F

2011. jún. 16. 20:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!