Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 21Fvok. Eddig 1 bnőm volt3évig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21Fvok. Eddig 1 bnőm volt3évig most van egy újabb. féltem a lányoktól hogy nem tudok majd teljesiteni a szexben. Nem is működtek a dolgok elsőre csak sok gyakorlással! Hogy ha új lánnyal kell kezdenem valamit akkor beparázok?! Pedig jóképű srác vok

Figyelt kérdés
elmúlik valaha belőlem ez az érzés hogy én biztos szar vagyok stb?elfogom nőni ezeket a problémákat?
2011. jún. 16. 00:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jó én végignézek a csapattársaimon és mondjuk ott is azt látom hogy a középmezőnybe tartozom vagy a végéhez..és ezért gondolom hogy más jobb a csajoknak.a csajok másra vágynak:S
2011. jún. 16. 01:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyesírással nem csodálom, ha szarnak érzed magad...
2011. jún. 16. 01:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Szóval te látod a csoporttársaid pöpölőjét? O.o

Ha gatyán keresztül nézed, akkor az semmit nem jelent.

Amúgy meg amit írtam az imént, az igaz. Egy lányt, nőt nem érdekli a hímtagod mérete, értsétek már meg srácok! Tudd használni, ez a lényeg. TUDD HASZNÁLNI.

2011. jún. 16. 01:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Ha nem paráznék tudnám használni is!de amikor meg nagyjából sikerül használni hamar "elmegyek".De ha már sokszor vagyok együtt az illetővel akkor sokáig is bírom ,és semmi baj nincsen
2011. jún. 16. 01:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Udv a klubban, kerdezo!

Nekem is 15 centis mereven a peniszem, de en annyira raparaztam a dologra, hogy most 25 evesen ott tartok, hogy meg sosem mertem lefekudni egy lannyal sem! Pedig nagykepuseg nelkul mondhatom, hogy nagyon sok lanynal lett volna mar eselyem es voltak koztuk nagyon nagyon nagyon nagyon szep lanyok is (akikrol nagyon nehezen hittem el, hogy erdeklodnek irantam...)!

Ne ess az en hibamba, ne foglalkozz a merettel, ha tetszik egy lany, probalkozz nyugodtan!!! Ha valamiert megsem jon be neki a mereted... na bummm... nem a te hibad, te nem tudsz nagyobbat noveszteni! Aztan majd jon egy masik lany, akinek megfelel es jol kijottok majd egymassal, minden teren jol mukodtok egyutt... na ot majd becsuld meg nagyon!!!

Tudom, hogy tolem nem tul hiteles ez a tanacs, de azt hiszem, erdemes megfogadni, mert van benne racio!!

2011. jún. 16. 11:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!