Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 21Fvok. Eddig 1 bnőm volt3évig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21Fvok. Eddig 1 bnőm volt3évig most van egy újabb. féltem a lányoktól hogy nem tudok majd teljesiteni a szexben. Nem is működtek a dolgok elsőre csak sok gyakorlással! Hogy ha új lánnyal kell kezdenem valamit akkor beparázok?! Pedig jóképű srác vok

Figyelt kérdés
elmúlik valaha belőlem ez az érzés hogy én biztos szar vagyok stb?elfogom nőni ezeket a problémákat?
2011. jún. 16. 00:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

"Pedig jóképű srác vok"

"elfogom nőni..."

Igen, és intelligens, meg értelmes is. Ez az írásodból rögtön lejön.

Ne aggóggy, elfogod nőni a porblémákat.

2011. jún. 16. 00:44
 2/15 A kérdező kommentje:
hát jóképű vagyok nem nagyképüségből irtam!csak hogy nem azért van a zavar mert rondának érzem magam és emiatt félek a lányoktól!sok csajjal feküdhetnék le de elsőre sose sikerült eddig!
2011. jún. 16. 00:46
 3/15 anonim ***** válasza:
Tessék egy kis önbizalmat gyűjteni! Mondogasd magadban, hogy tudsz teljesíteni, nem lesz probléma! Tiéd a pálya! Ha aggódsz, annál rosszabb lesz!
2011. jún. 16. 00:50
 4/15 A kérdező kommentje:
csak úgy fogom fel hogy én eddig pár csajjal voltam akikkel meg szexbe keveredek ők több sráccal és hogy tapasztalatlan vagyok meg nincs 19es farkam stb és kicsit idegessé vállok és felse tudom utána már állítani stb...és hiába akarom nem megy mert kevésnek érzem magam...
2011. jún. 16. 00:52
 5/15 anonim ***** válasza:

Miért baj, hogy nem megy elsőre? Nem fontos k.urvákkal kezdeni, akik mindig elsőre lefekszenek bárkivel.

Azon kívűl mindig a NŐ választ és a nők megérzik a bizonytalanságot, vagy gátlásosságot.

2011. jún. 16. 00:52
 6/15 anonim ***** válasza:
19cm -es farka a férfiak 80%-nak nincs.
2011. jún. 16. 00:54
 7/15 A kérdező kommentje:
kb 15,5 centi a péniszem és eccerüen szégyenlek levetkőzni a lányok elött az van bennem na tuti nem leszek jó neki tuti kicsi lesz neki!akikkel elöttem volt tuti nagyobb volt nekik és jobban megdu-ták...szerintem ezen kéne valahogy túltenni magam vagy nemtudom
2011. jún. 16. 00:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam.Elkezdtem gyúrni megerösödtem több lett az önbizalmam.Rengeteget segített.
2011. jún. 16. 01:00
 9/15 A kérdező kommentje:
én is edzek már naponta!most lett vége a foci szezonnak nyáron csak kondizok.de eccerüen nemtudom mikor fog ez a dolog elmúlni belőlem!más meg mondja hogy igy meg ugy megdugott csajokat...bennük nincsen érzelem vagy nem félnek semmitől?csak orba szájba dugnak mindenkit?
2011. jún. 16. 01:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Jaj gyerekek, pedig ha tudnátok, hogy a nők tényleg nem foglalkoznak a mérettel....főleg, ha egy 15 cm-esnél nem tudom minek izgulsz. Minden második férfinak az van, ez az átlag kisapám.
2011. jún. 16. 01:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!