Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicuskaaa123 kérdése:
Fiúk! Nketek már volt részetek prosztata-masszázsban, és ha igen milyen érzés volt? Hamar elélveztetek tőle?
Figyelt kérdés
A barátommal beszéltünk róla, hogy megujjazom a popsiját, sikosítót is használnánk.. és közben szopnám a farkát, csak idegenkedik tőle.. és megakarom győzni az ellenkezőjéről..:))(nekem amúgy ez egy álmom, amit szeretnék valóra váltani:))2011. jún. 15. 21:39
21/25 A kérdező kommentje:
Igen én pontosan így képzeltem el:))
2011. jún. 15. 22:15
22/25 anonim válasza:
volt barátom,aki felháborodott és hallani sem akart róla és volt,aki kérte kíváncsiságból,mert a haverjaival egyszer szóbakerült és hű meg ha élménybeszámolót tartottak és mindenki ömlengett aki kipróbálta,hogy milyen jó...arra megkért hogy az ujjamat ne dugjam be tövig,mert attól idegenkedett, úgyh amikor aztmondta,hogy ne menjek beljebb(ez kb 1centinél volt) akkor nem mentem...de azt egyszerűen imádta,ha cirógattam,masszíroztam,nyalogattam...úgyh szerintem kezdd te is így...és garantálom h minden pasi élvezné,ha jó kezekbe kerülne...
20/L
23/25 anonim válasza:
csak azért nem akarja, mert fura neki. Te is beláthatod, hogy fura :) de ha kipróbáljátok, biztosan tetszeni fog neki !
24/25 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot 20/L! ^^ igy fogom csinálni:)). hát.. meglehet h fura.. de ez "perverzióm" ugy mond xD:D
2011. jún. 16. 10:39
25/25 anonim válasza:
Na mi lett azóta? Kipróbáltátok?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!