Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Nketek már volt részetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cicuskaaa123 kérdése:

Fiúk! Nketek már volt részetek prosztata-masszázsban, és ha igen milyen érzés volt? Hamar elélveztetek tőle?

Figyelt kérdés
A barátommal beszéltünk róla, hogy megujjazom a popsiját, sikosítót is használnánk.. és közben szopnám a farkát, csak idegenkedik tőle.. és megakarom győzni az ellenkezőjéről..:))(nekem amúgy ez egy álmom, amit szeretnék valóra váltani:))
2011. jún. 15. 21:39
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Nektek*.
2011. jún. 15. 21:40
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Volt, nem volt rossz, csak a seggben turkálás kicsit... Hát nem is tudom, meg tudok lenni nélküle is, kipróbálni viszont megérte. Ha újra ott lennék, megint így döntenék. Am ezt is pasasa válogatja, haverom egyenesen odáig van érte. Vigyázz, nehogy körömmel csináld:)
2011. jún. 15. 21:42
 3/25 anonim ***** válasza:
15%
fúúúúj 19/F undorító-e vagy? minek akarsz a f*szid seggében turkálni?
2011. jún. 15. 21:43
 4/25 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a tanácsot, amúgy sem ugy csinálnám:P
2011. jún. 15. 21:43
 5/25 A kérdező kommentje:
Látom te is idegeskedsz tőle.. És nem is hinnéd, hogy hány pasi élvezi nagyon... Hallottam ismerősöktől is, hogy milyen jó érzés volt nekik... :))
2011. jún. 15. 21:45
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha idegenkedik tőle, akkor nem fogja élvezni. A szexuális izgalom az agyban dől el, ezt az is bizonyítja, hogy nem izgulunk fel az orvosnál prosztatavizsgálatkor sem.
2011. jún. 15. 21:47
 7/25 anonim ***** válasza:
73%
perszehogy idegenkedek tőle... oda megy be valami aminek csak kijáratnak kellene lennie...
2011. jún. 15. 21:48
 8/25 A kérdező kommentje:
Ez igaz... de mondta, hogy egyszer kipróbálná...:)csak látszik rajta, hogy kicsit fél tőle.. de megpróbálom majd teljesen elcsábitani.^^
2011. jún. 15. 21:49
 9/25 anonim ***** válasza:
90%
Bármennyire és élvezetes én senkinek nem engedném hogy a seggembe nyulkáljon amugy meg ha szereted és ő idenegnkedik tőle akkor miért akkarod mindenképp ráerőszakolni ?
2011. jún. 15. 21:57
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez az álma.
2011. jún. 15. 21:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!