Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem barátnőmmel ő 17...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem barátnőmmel ő 17 éves szűz és énis, csak kicsit dugtam be neki és nem sokáig volt benne aztán kivettem, és nem húztam óvszert ugye ettől nem lehet terhes?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 19:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
56%
Volt, hogy elszakadt a gumi (mert persze az is elszakadhat) és én vettem az esemény utáni tablettát.... Egyébként nem vagyok hülye, továbbra se. Akkor csináltuk ezt amikor a naptár szerint is okés és akkor is csak ritkán... Amúgy ha teherbe esik (ami nem történt meg szerencsére) nem dobtam volna a pi*ába, nyilván vállalom a felelősséget... De továbbra is fenntartom, hogy erre mikroszkopikusan pici volt esély.
2011. jún. 15. 20:23
 22/33 anonim ***** válasza:

"Zordan86 válasza:

Előváladéktól nem lehet terhes... "

Te sem vagy egészen ép elméjű...

2011. jún. 15. 20:48
 23/33 anonim ***** válasza:
2011. jún. 15. 21:08
 24/33 anonim ***** válasza:
Már leírtam egyszer. Nem volt érthető?
2011. jún. 15. 21:10
 25/33 anonim ***** válasza:
64%

o.O Na jó feladom kövezzetek meg nem hittem volna, hogy megjegyzésem ilyen tömeges trollkodást vált ki.

(Csak azt nem értem, miért nem az olyan topicokban van ez a mértékű felháborodás mint mondjuk "szerintetek etikus titokban abbahagynom a tabletta szedését és teherbeesnem, hogy magamhoz láncoljam a barátomat?")

2011. jún. 15. 21:29
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert olyan kérdést még nem igazámn láttam. Viszont olyat, hogy "nem védekeztünk, teherbe eshettem?" legalább naponta húszszor.
2011. jún. 15. 21:39
 27/33 anonim ***** válasza:
45%
Én láttam és egészen szelíd, olykor egyetértő reakciók jöttek rá :D
2011. jún. 15. 21:43
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

zordan. van akinek egy perc is orgazmus közeli állapot. főleg ha nem tapasztalt... :) és védekezz mert én is megszakításos gyerek vagyok... apám is azt mondta, kiveszi nem lesz baj. hát nem baj lett:) hanem én:)

L/19

2011. jún. 15. 23:50
 29/33 anonim ***** válasza:
77%
Akkor "tesók" vagyunk mert én hirtelen felindulásból a konyhakövön szenvedélyből készültem, ugyanúgy "majd kihúzom" tacticcal :D:D:D:D
2011. jún. 15. 23:52
 30/33 anonim ***** válasza:
:) én sátras baba vagyok, egy osztálykirándulás keretében:)
2011. jún. 16. 11:03
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!