Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem barátnőmmel ő 17...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem barátnőmmel ő 17 éves szűz és énis, csak kicsit dugtam be neki és nem sokáig volt benne aztán kivettem, és nem húztam óvszert ugye ettől nem lehet terhes?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 19:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor csak hogy tanulj vmit:

Igen, más szerv termeli. Coper mirigynek hívják, én is tudom.

De vmi oknál fogva még is teherbe esik 100 nőből 35-40. Szerinted mitől?

Egyrészt: attól, hogy olyan iszonyatosan baromi ügyesnek tartod magad, attól bizony még előfordulhat, hogy nem sikerül időben kivenni.

Másrészt: A férfiaknál orgazmus előtt is ürülhet ONDÓ. Nem előváladék, hanem ONDÓ. Még mielőtt érezné, hogy elment.

Ez a legundorítóbb dolog, amit egy lánnyal lehet csinálni. Persze nem te esel teherbe, nem neked kell megszülnöd, te akkor lépsz le, amikor csak akarsz. Abortuszra sem neked kell menned, nem te viseled el a megaláztatást, nem te fogsz életed végéig azzal a tudattal élni, hogy kikapartattad magadból a gyerekedet.

Persze teszem hozzá, nem csak a rérfiak hibája, a csaj is ugyanakkora idióta, ha belemegy ilyenbe.

2011. jún. 15. 19:34
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

"5 év múlva rutinosan fogod dugdosni gumis szex előtt (mert jó érzés) egy kicsit gumi nélkül ne félj :D (én is így voltam ezzel a te korodban). "

Ez szerinted akkor mégis mi, ha nem buzdítás?

Ezzel tipikusan azt fejezted ki, hogy ne aggódjál, csináljad csak nyugodtan, mert ebből nem lehet baj.

És ez HAZUGSÁG.

2011. jún. 15. 19:35
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, Pearl index táblázat. Gondolom mindenki hallott már róla. Megmutatja, hogy egy év leforgása alatt, bizonyos védekezési módszerekkel hány nő esett teherbe.:

Nincs fogamzásgátlás - 85

Megszakításos védekezés - 35

Naptár-módszer - 14-40

Spermicidek - 5-20

Méhszájsapka - 7-11

Óvszer használata - 3-4

Női óvszer - 1-5

Pesszárium spermiciddel - 2-3

Hőmérőzés - 0.5-3

Injekció - 0.03-2

Hormonális IUD - 0.05-0.1

Fogamzásgátló tabletta 0.1-0.5

Sterilizáció - 0.1-0.3

Implantátum - 0

2011. jún. 15. 19:40
 14/33 anonim ***** válasza:
45%

Látom továbbra se sikerült megértetnem veled, hogy nem a megszakításos védekezésről beszélek, előjátéknak hívják. Csakhogy szimplán fogalmazzak: A konkrét DUGÁS már gumival történik. Nem tartom magam baromi ügyesnek, ezért nem védekezek megszakítással. Ezt a 100ból 30-40et nemtom honnan vetted, csak mert durván 100ból 30-40 nőnek konkrétan direkt szándékosan se sikerül teherbe esnie 1 éven belül. A megszakítással azért van baj, mert orgazmus közeli állapotban alacsony az önkontroll és bizony esélyes, hogy az illető részben beleélvez a nőbe mielőtt kihúzná, de attól, hogy csupaszon birizgálod a muffost szex előtt 1 percet még nem történik tragédia.

és TOVÁBBRA IS azt javasoltam a srácnak, hogy húzzon gumit ne csinálja ezt.

2011. jún. 15. 19:40
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Ott van a hozzászólásod felett a megoldás. Pearl index.

Egy év alatt 100 nőből 80 esik teherbe, ha nem védekezik. 35-40, ha megszakítással.

Ne magyarázd már nekem, hogy az előjáték, ha BEDUGOD a farkad a csajba. Az NEM előjáték, az SZEX. És igen is pofára lehet vele esni.

2011. jún. 15. 19:42
 16/33 anonim ***** válasza:
95%

Drága Zordan!

A legjobb barátnőm pontosan így esett teherbe! A srác egy percet húzogatta a cuccost a muffban. Aztán leálltam, mert a csaj megilyedt, még szűz volt. És nem jött meg a menzesze. Mellette álltam a suli WC-jében, mikor vártuk a teszt eredményét. Én vettem neki a tesztet. És láss csodát, terhes lett. Mehetett abortuszra. Szerencsére a srác nem hagyta ott. Még együtt vannak.

Szerintem, ha a srác beteszi, már nem előjátékról beszélünk, hanem szexről. Nemhiába mondják, hogy ha már "volt benned f*sz, akkor nem vagy szűz."

Ja és, hogy honnan veszzük a 30-40-et? Ott a Pearl index. Az előbb bemásoltam.

Olvass utána egy kicsit a dolognak, aztán visszajöhetsz okoskodni...

2011. jún. 15. 19:45
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
*Aztán leááltak
2011. jún. 15. 19:46
 18/33 anonim ***** válasza:
28%
Hát jó, elismerem jogos a dühöd, most hogy olvasom a tapasztalataidat. Én ilyenről még nem hallottam ugyan, de beismerem. Azt viszont nem, hogy a srácot egyenesen buzdítottam volna erre. Annyit mondtam, hogy nyugodjon meg, nem lesz ebből probléma. Mondhattam volna azt is hogy TE FELELŐTLEN ÁLLAT HOGY JUTOTT EZ ESZEDBE de annak nem sok értelmét láttam volna, mellesleg egyenesen azt javasoltam, hogy ne csinálja ezt. Hozzáteszem én se minden nap így szexeltem a barátnőmmel, de azért kellett a móka pár hetente. Persze nektek nőknek könnyű nem ti húzzátok fel a búvárruhát....
2011. jún. 15. 20:17
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

"Persze nektek nőknek könnyű nem ti húzzátok fel a búvárruhát...."

Nah azért álljon már meg a menet. Nekünk könnyű? Neked könnyű, mert ha bedugdosod gumi nélkül, nem neked kell abortuszra menned vagy megszülnöd a gyereket.

Nem tudom melyik a rosszabb...felhúzni a gumit, vagy kikapartatni a saját gyerekedet magadból....

2011. jún. 15. 20:19
 20/33 anonim ***** válasza:

De ha te meg nem fogsz teherbe esni... Nem neked kell átélni az abortuszt, stb... ezt már előbb leírták.

Én egyrészt ezért szedem a fogamzásgátlót, a másik meg, hogy háromszor is szakadt ki óvszer, és így sokkal nyudogtabbak vagyunk, valamint a menstruációs görcseim (többször voltam korházban, mert elvesztettem az eszméletemet a fájdalom miatt) is elmúltak. :)

2011. jún. 15. 20:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!