Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez az volt? A többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az volt? A többi lent

Figyelt kérdés
Tegnap a párommal szeretkeztünk...és tudni kell, hogy eddig a hüvelyi orgazmus sosem sikerült, pedig már azért lassan 3 éve élek szexuális életet. De, tegnap...volt egy póz, amikor tök gyorsan csinálta meg nem is tudom..de egy idő után majdnem egy percig elöntött a forróság és azt se tudtam hol vagyok..:$ Lehet, hogy orgazmusom volt? Mivel még sosem volt, nem tudom milyen..Szóval mit gondoltok?
2011. jún. 15. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az "orgazmusod" közben éreztél ritmikuson előjövő rángásokat a hüvelyedben?:) Az izmaid megmerevedtek? A rengetek apró jel közül néhány, ami utalhat az orgazmusra! :)
2011. jún. 15. 16:04
 2/11 A kérdező kommentje:
A kettő közül, amit írtál..egyet sem észleltem..lehet, hogy csak a közelében voltam?
2011. jún. 15. 16:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Én akkor sem értem, hogy lehet nem tudni,hogy orgazmusod van -.-"

Nekem az elsőnél (kb 14 évesen,mikor először magamhoz nyúltam) is tiszta volt,hogy elmentem,elég egyértelmű.

2011. jún. 15. 16:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Jaj könyörgöm...a csiklói orgazmus tudom milyen..de hüvelyi sosem volt még, csak ha közben izgattam a csiklómat is, de olyan, hogy csak simán elmenjek olyan nem volt. Mit nem lehet ezen felfogni..könyörgöm...-.-
2011. jún. 15. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Legelső hozzászóló:

akkor viszont szerintem nem volt orgazmusod, csak egyszerűen nagyon átadtad magad a szeretkezés érzésének, ami sok endorfint termelhetett:) Valószínű hogy közel jártál hozzá és ez okozta a forróságot ;)

2011. jún. 15. 16:11
 6/11 A kérdező kommentje:
értem..talán majd egyszer sikerül :) és köszi az értelmes választ :)
2011. jún. 15. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:
szívesen:) Egyébként meg...ha úgy is élvezed a szeretkezést a pároddal, akkor orgazmus nélkül is lehet olyan élvezetes ;)
2011. jún. 15. 16:16
 8/11 A kérdező kommentje:
tudom, éppen ezért már abszolút nem erre koncentrálok..csak tegnap ez olyan más volt..azért kérdeztem itt rá :)
2011. jún. 15. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:
És az orális szexet még nem próbáltátok?? Lehet hogy úgy nagyon sikerrel meg tudjátok közelíteni az orgazmust! ;)
2011. jún. 15. 16:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt,hogy az is ugyanolyan k.vajó érzés, az orgazmus,az orgazmus, max néha erősebb, néha gyengébb,de ugyanaz.Szóval ne nézz hülyének, inkább gondolkozz.
2011. jún. 15. 16:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!