Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel és hogy szőrtelenítsek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel és hogy szőrtelenítsek nemi helyen?

Figyelt kérdés
még csak a borotvát használtam,de nemigazán jó,kipattog tőle a bőröm.meg elég sűrűn kell használni.ti mit javasolnátok?
2011. jún. 15. 15:49
1 2
 11/17 anonim válasza:
Láncfűrésszel :))
2011. jún. 19. 17:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, de ez a kérdés engem is érdekel, mivel én is kipattogok hiába használok különböző borotvahabokat vagy ilyesmit. :(
2011. jún. 19. 18:18
 13/17 anonim ***** válasza:
én is kipattogok de én fiú vagyok :D ez lehet sztem azért mert érzékeny a bőröd.De sztem lehet rá szeszt tetni a megnyugtatja a bőrt de nem mindegy milyet :)
2011. jún. 19. 20:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is sokmindent próbáltam már:

borotva: kipattog, már másnap bök stb

epilátor: SOHA többé... vérzett meg mnden. ugyanúgy kipattogott, begyulladt néhány tüsző.

intimgyanta kozmetikusnál: kb mint az epilátor... :)))

Tanulság: egyszar majd egy divatmajom kitalálja, hogy legyen megint a szőrős a menő, csak ki kell várni, és el lehet dobni a borotvát. :))) (na jó, erre nem sok esély van:D )

Amúgy: ha van rá pénzed: végleges szőrtelenítés. Sokáig tartó hatása van. Bár nem tudom, hogy pl binivonalon csinálják e.. de biztos vagyok benne hogy igen.

Végülis ha belegondolsz, 1összegben fizeted ki és asszem olyan 5évig nem ekll vele bajlódnod. Szerintem megéri, csak nincs 1 összegben ilyesmikre pénzem:)

2011. jún. 19. 21:21
 15/17 anonim válasza:
Egyszeru a valasz, nem kell simara borotvalni. akinek ennyire erzekeny a bore azt meg lehet erteni. Mondjuk en fiu vagyok, es szerintem nekunk nem olyan fontos, eleg rovidre vagni. En hajvagogeppel szoktam a 1 mm-sel es azzal pont nem is szur, es tokeletes. de en is jobban orulok, ha egy lany teljesen csupasz...
2011. jún. 19. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:
54%

Én kénsavat használtam.

Először csíp egy kicsit, de alaposan megpuhítja a szőröket, utána már csak le kell söpörni. De vigyázz sokáig ne hagyd fent mert a bőrödön erős bőrpír jelenhet meg.

És ami még fontos, hogy a nunidat dugd be dugóval mert ha befolyik ott nagyon tud marni!

2011. jún. 20. 00:33
 17/17 anonim ***** válasza:

KÉN SAVAT?

NA NE RÖHÖGTESS MÁR...

AZ MAR -.-'

A test puder csodákra képes , én is kipattogok, de borotválás után mindig bepuderozom igy kevesebb patti jön ki. mondjuk a 20ból 4 :)

és nincs kellemetlen viszkető érzéssem :)

én babapudert használok.

18L

2011. jún. 20. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!